|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Rar.co.il
|
מחפש ביקורות על tiptip.co.il
כותרת.
אין לי עניין בהמלצות כמו "שמעתי שהם טובים". אני רוצה לקבל ביקורות מאנשים שיש להם ניסיון על השרתים שלהם (לא משנה לי תמיכה, רק מהירות וזמינות).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 15-09-06 at 19:37.. |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
Rar.co.il
|
כותרת נערכה, למרות שאני חושב שהכוונה מובנת.
תודה על תרומתך.
|
נוסטלגיה
![]()
# 5 |
חבר מתקדם
|
מנהל החברה ליאור, בנאדם רציני ומבוגר, עיצוב האתר שלו הוא שלי, שוחחתי ועבדתי איתו הרבה, וללקוחות הגדולים שלי, אני ממליץ על ליאור.
|
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 8 |
הוסטסניון
|
אז כך
ניסיון של שנתיים הייתי לקוח שלהם שנה ראשונה אני מילה אחת פצצצצצצצצצצצצצה ! שנה שניה החליפו תומכים יש אחד בשם ליאור הוא לא יודע כלום ! הוא לא יודע להגביל כמות משתמש ! לא יודע לעשות סאב דומיינים לא כלום הוא גונב כספים ואם תעלה פורום ולא יודע שרת יפול יאשים אותך שמתקיפים אותך והוא שולח אותך הבייתה ! מהירה : מעולה אך ישנה ימים שאתה תבכה תמיכה : קיום ? שווה לתחת סלח לי על המילה זמינות שרת : אמממ מעולה פעם עד 3 בחצי שנה נפל לי זה נדיר SQL : כל 10 דקות אתה תמצא עצמך עומד תחת הודעה max connection ותתפלא שתשאל את ליאור בקשר לזה הוא יגיד לך שזה בגללך ואתה מסדר את זה וזה ככה זה וזה וזה וזה ובסוף יוצא שהוא לא יודע מה זה LOL פאנל : סיפאנל מעולה אך הם לא תמיד מעדכנים אותו ותאמת אחרי שניסיתי אותו אני מעדיף DA הוא יותר נוח (לי אישית) אמממ זהו יש להם מנהלת חביבה בשם מירי היה להם פעם תומכים סוסים היום החברה על הפנים ! היו מלא פורומים על השרתים שלהם והחברה העיפה תלקוחות אבל זה לא עזר אם תעלה פורום יעיפו אותך אם תיהיה תקלה אפילו שלא קשור אליך כי זה ניהיה שם שוק ! יקרנים ולא שווה תמחיר ! בשנה הראשונה זה היה שווה את זה שילמתי לשנה מראש שנה שניה שילמתי שוב ואז החליפו את התומכים וניהיה מסריח ליפני זה היה תומך חברמן פתאום אתה מקבל נאצי שאומר לך שהבעיות שלי הוא לא עונה לשיחות הקודם מדבר איתך כמו חבר ווצוחק איתך זה ממש לא הייתה חברה זה כאילו ממש חברים וזה לא היו תקלות בשרתים ולא כלום היה פצץ בקיצור לא ממליץ מניסיון של שנתיים ! לזה שכתב ליאור מנהל ממש לא ! ליאור נציג ותומך זה הכל ! מירי מנהלת שם ליאור סתם אחד בן 20 ומשהו וסלחו לי אין לו שום ידע הוא לא בוגר וכל היום באייסיקיו חחחחחחחחחח אבל הוא לא יענה לכם אחרי שתשלמו כל היום הוא במשרד בצטים כמו סוטה Last edited by Kuchi; 15-09-06 at 21:45.. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
http://tiptip.co.il/index.php?thepage=pages&pageid=1
אחי רפאל שמה שה משרד בטחוני ערית חיפה זה ואחד חברה! |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
מומלץ!!...
|