|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
פורטל חדש ברשת שזקוק...
שלום, מי שלא מכיר אותי אני נתי,
ואני מתכנת 3 חודשים ב PHP,HTML,JS,SQL. ולא מזמן התחלתי לתכנת פורטל בעצמי, אחרי שעיצבתי השקעתי והכול, הפורטל הגיע לשלימותו, החלטתי ליפתוח את הפורטל(הפורטל היה סתם ללמידה בהתחלה) אז גמרתי את הפורטל והחלטתי שניפתח אותו, קניתי דומיין, ואיכסון וזה מה שיצא: http://nati-il.cold-f.net (הדומיין יגיע בעוד כמה ימים). אבל מה שאני מבקש בעצם בנושא זה הוא צוות לאתר אז ככה כול מי שחושב שהוא מתאים להיות אחד מהדברים האלה מוזמן לפנות אלי לתוכנות המסרים. ככה אני צריך: ניהול האתר: 1. סגן מנהלים כתבות: 1. מנהל כתבים 2. 3 אנשים להוספת כתבות (חדשות) משחקים: 1. מנהל משחקים 2. 3 אנשים להוספת משחקים הורדות: 1. מנהל הורדות 2. 3 אנשים להוספת הורדות בדיחות: 1. מנהל בדיחות 2. 3 אנשים להוספת בדיחות משחקים: 1. מנהל משחקים 2. 3 אנשים להוספת משחקים מוזיקה: 1. מנהל מוזיקה 2. 3 אנשים להוספת משחקים מעצבים: 1. 2 מעצבים זהו כול מי שחושב שהוא מתאים מוזמן לנסות, פרטים: ICQ: 6006085 - מומלץ! MSN: nati-moyal@hotmail.com * תמורה -פרסום באתר. *במידה וזה לא המקום בבקשה להעביר.
בברכה, נתי. icq: 6006085 msn: nati-moyal@hotmail.com e-mail: moyal25@012.net.il Nati_Man - תכנות וקידום אתרים: ----------------- www.Intek.co.il חברת איחסון האתרים הגדולה ביותר בישראל! Last edited by Nati_Man; 19-09-06 at 17:54.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
*צוינה תמורה
![]()
# 5 |
הוסטסניון
|
צור קשר במסנג'ר gall5@barak-online.net...
יש לי הצעה משתלמת בשבילך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
ציינתי שבקרוב היה עיצוב חדש, אם לא אני מציין עכשיו!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|