![]() |
# 1 |
חסום
|
[il] לא יכולתי להתאפק ..
שלום לכולם ,
אוקיי , אז הביקורת הזו הייתה אמורה להתפרסם מחר , אך לצערי לא יכולתי לעצום עין לפני שאעשה זאת בפומבי .. לאחר שפורסמה כאן ביקורת רעה על אייל משרתים , לא חשתי שאני בעצם עושה טעות איומה .. לא חשבתי על הטוב שהוא עשה בשבילי - רק על הרע . לאחר מספר בירורים עם אנשים שקרובים לאייל משרתים וביניהם אבי מ LSRV , הבנתי שאייל עשה למעני ולמען עוד הרבה לקוחות אחרים - ה-מ-ו-ן . אייל רץ בשבילי , שיכנע , זעק שלא יעשו ככה ולא ככה . בקיצור , התאמץ ומתאמץ המון בשביל הלקוח ! עשיתי את זה באופן אישי עם אייל ואעשה זאת באופן פומבי - אייל אני מבקש סליחה ! (למרות שסלחת בטלפון ![]() הבנתי את הטעות האיומה שעשיתי , שיחזרתי את האירועים האחרונים בראש והבנתי שכל זה נוצר כתוצאה מאי הבנות , עצבים והרבה הרבה מתח . כנראה שהנפילות שהיו , לא באמת היו באשמת אייל , או שלא נבדקו כמו שצריך .. כנראה שהעדפתי להמשיך להאשים במקום לבדוק את עצמי או לבדוק למה באמת השרתים נופלים ולא להסתמך על התשובות הכנות של אייל .. אני מאחל לשרתים רק בהצלחה בהמשך הדרך ואני מקווה לשמור איתה על יחסים עיסקיים מעולים ! זה מגיע לך אייל , שלך , ליאור . |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
יפה,איל,שיחקת אותה היום עם ההתנצלויות...יצאת גדול..(גם ליאור יצא גדול בהתנצלות)
|
![]() |
# 3 |
חסום
|
חברת שרתים באמת אחלה חברה,
ואייל אחלה של מנהל, לפי דעתי אחת החברות הטובות פה,ואייל יעשה הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן אה...
חח ליאור הזה הבין שלא יעזור לו וצריך להתנהג יפה עם רוצים שרתים במחירים זולים ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
בואנה אתה מוכן לעוף לי מהאשכולות עם התגובות הלא ענייניות שלך ? די , נמאס ! |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אישית ליאור אני מעריך אותך מאוד !
רואים שאתה אדם בוגר ואתה רציני אני מצפה מהחברה שלך הצלחה גדולה ! |
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
תודה ליאור באמת יצאת בסדר, לא קל להודות בטעויות..
מצד שני הלחץ הזה שאתה מדבר עליו, הוא חיובי מאוד ללקוחותיך, אתה משיג להם בסוף מה שהם צריכים וזה מה שחשוב!!. יאיר, אני רק "זול" ![]() (בצחוק כמובן). ותפסיקו לריב, אתם יכולים להיות מתחרים גם בלי לנגח.. זה פוגע סתם בעסקים של שניכם. איל שרתים. |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
GJ
|
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ליאור , יפה מאוד מצידך .:qqb003: |
|
![]() |
# 10 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
יש לך **** של חברה פשוט ****, מה לעשות.. וחומוס **** זה הכי טוב ![]() מי שלא הבין עדיין **** = אחלה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|