|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מקודד רציני וטוב-ללמוד
שלום ושנה טובה!
כחלק משיפור הידיעות שאני אני מעוניין ללמוד קידוד עיצובים לאתרים לחתוך הכנסת תוכן וכו'-אבל בצורה מקצועית ניסיתי פעם ואמרו לי שזה לא יצא מקצועי בכלל אני מחפש מקודד טוב שצורה מקצועית-לפי התקן וכו' שילמד אותי לחתוך ולקודד..... יש לי ידע בHTML -האמת פחות בטבלאות אבל בכללי בשפה ממש טוב XHTML התחלתי אני יודע פה ושם אבל לא משהו רציני התמורה:אחרי שאני ילמד אני יחתוך בשבילו כמה עיצובים שהוא יהיה צריך(יחסוך לו זמן) ויש עוד תמורה שהיא בעצם לא תמורה כ"כ (על זה אני יפרט למי שילמד אותי ולא פה) מי שמוכן נא להשאיר אי סי/מסנגר הלימוד יהיה בזמנו הפנוי של המקודד-ואני יתאמןעל עיצובים חינמים תודה רבה מראש לכולם נ.ב. נא לא להגיב תגובות מי שלא מוכן |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
התכוונתי שזה כמו שהוא יבקש רייסילר 5 Gb, תמורת 500 Mb. זה לבקש משהו לא רגיל ממישהו, ותמורת זה, לתת לו משהו שכבר יש לו, ובמידה פחותה. הבנו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לי שיעורי HTML כאילו קבצים של שיעורים מוכנים (אני לומד HTML) אני יכול לשלוח לך את הקבצים במידה ואתה רציני ויש לך הצעה רצינית יותר. הקבצים מכילים הסברים מפורטים ודוגמאות מפורטות מא' ועד ת'. לא לימוד כמו באינטרנט אלא לימוד כמו בבצפר עם מרצה... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אוקי נכון שהתמורה זה משהו שיש לו
אני יכול להציע תמורות אחרות אבל גם די פשוטות התקנת פורום+10 מודים בנתיים אתר ב HTML (אתר רגיל) יעזור לו לקדם את האתר שלו בגוגל ע"י החלפת לינקים בכל מקרה כשאני ילמד את זה ויצא לי טוב אני יעזור לו לקודד לאחרים אז ברור שהוא יודע אבל זה יחסוך לו זמן כל פעם מאור....במה השיעורי HTML עוסקים? סתם ללמוד HTML אני יודע אם זה בקידוד אז צור קשר בכל מקרה לפי ההבנה שלי זה קבצים חינמים אם אתה לומד איתם אז בכל מקרה אשמח אם תשלח לי אותם |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואתה לא תיפול ממי שלימד אותך אם הוא נוב... אבל מי שמתכנת כמה שנים טובות (שנתיים) אתה לא תוכל ללמוד את מה שהוא למד בכמה שבועות... זה עניין של נסיון אין מה לעשות ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|