|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
לוח בקרה למשתמש,[PHP].
שלום,
הייתי צריך עזרה לכן פניתי לפה אולי מישהו יתן לי כיוון, אני רוצה לדעת ככה אחרי שעשיתי הרשמה והיתחברות, אני רוצה לדעת איך אני עושה אפשרות שרק אם המשתמש שמתחבר יכול לערוך את השם שלו למישהו יש כיוון, אני עובד אם סשיין מישהו?!?
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מציב 2 עוגיות למשתמש, הראשון זה ה-id שלו במסד, והשני זה ה-md5.
לפני הכל, אתה בודק אם ה-id תואם את ההאש שקיבלת מה-cookie שלו, ואם כן שיעשה את הפעולה הספציפית. חשוב מאוד לאמת את ההאש, כי יכול להיות שיהיו כמה משתמשים עם אותה סיסמה, אז יש צורך להימנע מזה. אתה יכול להשתמש במקום ב-id גם בשם משתמש, אבל עדיף ב-id. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני משתמש בסשיין!
עוד מישהו.?!?! (ודרך קצת יותר מפורטת).
# 4 |
הוסטסניון
|
אז אם קיים שסן תציג את הלוח בקרה אם לא אז לא...
מה אתה שומר בשסן בדיוק ? בכל מקרה עדיף לך לעבוד עם קוקיז בשביל זה.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
השימוש ב-Sessions למערכת משתמשים הוא מיותר, זה יגיע למצב מסוים, שלמשתמש ימאס להתחבר בכל פעם מחדש, ופשוט יפסיק להכנס.
אם לא מגדירים זמן לעוגיה, היא תמחק בעת סגירת הדפדפן, והשימוש בזה הוא יותר מומלץ, השימוש ב-Cookies במערכת כזו עדיף על פני Sessions. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
מה הקשר ? זה צריך להיות משולב !!!
ואם הדפדפן שלי לא תומך בקוקיז ? אז אני לא יכול להתחבר אף פעם ? ואם זה מבחינת אבטחה אז כן, עדיף SESSION ! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בנתאים אף אחד לא ענה לי על השאלה =\ (קצת להיות רצינים, שימו לב למה שביקשתי, לא ביקשתי לדון "סשיין,קוקיז" וכד').
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
עקרונית אתה צריך לעשות כזה דבר if ($_SESSION['userid'] >0) { the panel // show } וזהו...אתה בנית את המערכת אתה אמור לדעת איך אתה מזהה אם המשתמש מחובר או לא |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|