|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מערכת ניהול תוכן-בקשת ביקורת
שלום לכולם
אז הנה המערכת הראשונה שלי PHP+SQL הפאנל ניהול -לא מעוצב ולכן אל תעירו על זה בבקשה על עיצוב אני יעבוד בהמשך המערכת: (לא מוגנת בסיסמא מטעמי נוחות בנתיים) כאן האתר שעליו המערכת כאן שוב נא לא להעיר על העיצוב תנו חוות דעת על המערכת-מה חסר בה וכו' ואם אפשר תגידו כמה היא שווה(ידע כללי בלבד) אנשים זה מערכת ראשונה ב"ה=] ואני מחפש רעיונות למערכת חדשה יותר קשה מזאת שתעזור לי להרחיב ידיעות ולהשתפר כמובן תודה=] Last edited by נריה; 10-10-06 at 03:22.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מערכת מצויינת בישביל מערכת ראשונה,
תוסיף אפשרות לראות את כל ההתחברויות האחרונים והפעולות האחרונים שבוצעו במערכת.
# 3 |
Whatever
|
נחמד, אני לא חושב שכדאי שתתחיל במכירת מערכות - קודם תתאמן ותשתפר.
# 4 | |
הוסטסניון
|
אני לא מוכר אני רק רוצה לדעת את הטווחי מחירים בשוק התיכנות
תשתפר....אמ... זה השאלה מה לשפר במערכת הזאת ציטוט:
תראה למטה "פעולות המערכת" Last edited by נריה; 10-10-06 at 03:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נראה מצויין
![]() האמת שגם אני מתחיל ועשיתי מערכת ראשונה לפני כמה זמן אז אני לא יכול להגיד לך טווח מחירים וכמו שאמרת רק עיצוב אבל לאתרים אחרים תצטרך להתאים אותה
# 6 |
חבר וותיק
|
נראה יפה. (=
ו... אם יש משהו שלמדתי בכך ששאלתי פעמים רבות מתכנתים רבים "כמה לקחת על מערכת X" זה שאתה צריך לקבוע תמחיר בעצמך כמה שנוח לך וכמה שנראה לך שעליך לקחת עליה. בהצלחה.
# 7 |
הוסטסניון
|
ניראה נוח וטוב...
אבל למה שאני נכנס לאדמין בצד שמאל האתר הוסטס מוצג לי?... חג שמח ובהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
תודה. מחכה להצעות מה לבנות מערכת הבאה..... |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
קודם כל מערכת מאוד חמודה...ולדעתי מעולה בשביל מערכת ראשונה...אני מציע לך לעבוד עוד עליה...אבטחה, עיצוב (אם אתה מוכן להשקיע בא אני מוכן לעשות לך עיצוב חמוד), אפשרויות נוספות כמו ניהול מנהלים, עורך טקסט ועוד שלל אפשרויות נוספות...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
נחמד...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|