|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה: איך גולש לא יצביע פעמיים? (הצלחתי אבל....)
http://ilan1990..net/yoyo/funnys.php
זה מערכת סרטונים. עכשיו מוצגים באתר סרטונים ולכל אחד יש rank עכשיו עשיתי שאם מדרגים אז נכנסת לך עוגיה בשם uRank ועם ה id של אותו סרטון. עכשיו זה עובד אבל ברגע שאני מדרג עוד משהו אז זה מחליף את הערך של העוגיה ל id החדש אז השאלה שלי.... כדאי לקבוע שם חדש לכל עוגיה? זה לא יעמיס יותר מידי עוגיות? כי יש אלפיםםם של סרטונים מקווה שהבנתם :-| |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תעשה עוגיה אחת, ובה תכיל את את כל ה-IDים של הסרטונים שהמשתמש הצביע להם,
זה יוצא שבעצם אתה כל הזה עורך את אותה עוגיה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
טבלת IP במסד שכוללת IP ו ID של הסרטון
ואם זה הצבעה יומית אז תעשה ב corn jobs שכל יום ב 00:00 הוא יפעיל קובץ שמרוקן את הטבלה.. ואם לא אז פשוט יהיה לך טבלה של הצבעות..
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
ואם אני חוסם עוגיות בדפדפן שלי אז יכול פשוט להצביע כמה פעמים שאני רוצה....
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בקשר לבעיה של פותח האשכול, לכל סירטון שהצביעו לו אתה יוצר עוגיה uRank_id. ככה שהID משתנה כל פעם... [לא חשוב התוכן]. ואז אתה בודק אם העוגיה נמצאת או לא... כעיקרון לא יווצר עומס, אלא אם כן אתה מתכוון לעשות עמוד הצבעה של 100 סרטונים בפעם אחת, הרי מצביעים בעמוד של הסירטון נכון? אז זה בודק רק עוגיה אחת... |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואז איך אני יגיד לו שאם יש את המספר בעוגיה תעשה משהו......? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי אפשר בקלות למחוק את העוגייה. בשביל לבדוק. אחרי שאתה קולט את העוגייה אתה עושה preg_match או PHP קוד:
אם זה מחזיר שקר אז אתה נותן לו להצביע.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי אתה צריך לשלב כמה שיותר בדיקות...סשן, עוגיה, IP ועוד מלא דברים נוספים...
למרות שלדעתי סשן עוגיה וIP יספיקו...סשן אפשר למחוק ביציאה מהאתר..IP אפשר לשנות ועוגיה אפשר למחוק...אבל מי המשועמם שירצה לעשות את זה מליון פעם? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|