|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
מערכת ניהול תוכן | חוות דעת
אהלן,
אני באמצע הבנייה של מערכת ניהול תוכן די נחמדה לכמה לקוחות, ורציתי לקבל את דעתכם ואולי עצות לשיפור (מה לשפר). המערכת ממוקמת בכתובת: www.Wip.co.il/CMS ממשק הניהול הגבוה ממוקם בכתובת: www.Wip.co.il/CMS/admin (שם משתמש: Admin , סיסמא: 123456) המערכת משתמשת בטכנולוגיית AJAX לטעינת דפי התוכן ו/או השיטה המקובלת (ניתן להפעלה ע"י עריכת קובץ ה functions של המערכת), לממשק הניהול יצורף ממשק WYSIWYG בהמשך (TinyMCE). ניהול העיצובים מאפשר עריכה של index.tpl שהוא קובץ העיצוב הראשי של המערכת. כל מי שמנסה למצוא באגים בממשק הניהול יכול להפסיק לחפש כרגע, הקודים שם ישנים וצריכים חידוש (ודחוף) ועל זה אני אעבוד לפני שהמערכת תשוחרר למכירה ותועבר ללקוחות, הסירו דאגה מליבכם. בברכה,
# 2 |
הוסטסניון
|
אהבתי את המערכת ממוקמת בכתובת הבאה=]
לדעתי תעשה ברשימת דפים קישור לכל דף Last edited by נריה; 04-10-06 at 01:13.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד מאוד, לא יודע אם AJAX שימושי פה אבל שיהיה =]
ניהול עיצובים & מערכת - כפתור הסתר לא פועל. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
מערכת חמודה
![]() שיניתי שם כמה דברים סתם לבדיקה =] |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נכנסתי לעמוד ואני רוצה לשלוח אותו לחבר
איך אני עושה את זה??
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://www.wip.co.il/CMS/content.php?id=11 ו...*שיעול* עיצוב *שיעול* *נראה מוכר*. ![]()
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד, אבל למה הורדת את הזכויות של המעצב שעשה את העיצוב וגם למה הורדת את הזכויות של מדור שתרגמו את העיצוב? ואל תחרטט ותגיד לי שאתה תרגמת אותו =\
# 8 |
חבר וותיק
|
מערכת נחמדה מאוד.
ראיתי שאתה משתמש הרבה בעיצוב xp הזה. אני גם מעוניין בו. אתה תוכל לשלוח לי לינק להוריד אותו בבקשה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אממ טוב אז ככה :
אני מדבר על הפנאל ניהול בכללי העיצוב חמוד דיי משעמם, מבחינה תיכנותית יש לך בעיה עם הסגירה שלו (נבדק ב FIREFOX) אני לא יודע איך תיכנת את זה בדויק אבל נראה שאתה משתמש בטבלאות ואני שואל... זה לא מציק ככה לעבוד עם הטבלאות? לפי דעתי IFRAME בפנאל ניהול הרבה הרבה יותר טוב ויעיל וגם חוסך לך התעסקות מיוחד עם הקודים אממ על תיקניות אין בכלל על מה לדבר כי אני רואה שלא ניסית אפילו שזה יהיה תקין אממ מבחינת פונצקיות זה נראה נחמד... לגבי רשימת הדפים, נראה לי שתצטרך למצוא פתרון קצת יותר הולם כי תחשוב מה קורה במצב שיש לך 100 דפים ויותר מבחינה עיצובית זה נראה דיי מזזעזע יש לך עוד עבודה עליו בניהול דפים, אין אפשרות לערוך את שם הכתב כאילו זה מופיע והכל אבל זה לא נותן למחוק או לשנות את שם הכותב כשערכתי את הכותרת מ "בלה בלה" ל - בלה בלה' אז כשחזרתי לעמוד הראשי הופיע ה ESCAPE כלומר בלה בלה\' וגם בעריכה השניה.. כמובן שזה לא צריך להיות ככה אותה בעיה עם התו " רק שפה בדף שרואים את העמודים רואים : בלה בלה \" כככ וכשאני בא לערוך שוב יש : בלה בלה \ כשהכנסתי את הכותרת ככה : <b>בלה בלה</b> אחרי זה ראיתי אותה מודגשת אז החלטתי לעשות נסיון : והכנסתי את הכותרת ככה : <iframe src="http://www.walla.co.il" >בלה בלה פה</iframe> ואז קיבלתי : PHP קוד:
www.mydomain.com/evilscript.php אחרי זה כשבאתי לערוך, כבר נדפק הכותרת וראית את זה בערך ככה שם העמוד / כותרת: <iframe src=\ בלה בלה פה"> שכביכול היה לי אפשרות רק לערוך את <iframe src=\ ולא את שאר הדברים נכנסתי לשורת הכתובת ועשיתי : http://www.wip.co.il/CMS/admin/index.php?act=edit&id='# לא בדיוק עזר אלה הראה לי דף מדומה שלא שמר כלום. ואז הלכתי להגדרות מערכת ועשיתי : קובץ CSS : www.walla.co.il ואז בטעות הלך לך כל האתר... כשמסתכלים על האתר הראשי שוב פעם פרצת אבטחה חמורה... ולסיום הדובדבן שבקצפת.... http://www.wip.co.il/CMS/admin/index.php?act=none PHP קוד:
ולהריץ אותו להשיג שליטה מלאה על המערכת אממ לקיצור ולסיכום, יש לך הרבה עבודה הן מבחינה עיצובית והן מבחינת אבטחה עשית פה כמה טעויות קריטיות שלא נעים להגיד טעויות של noobs ואת האמת לא ציפיתי את זה ממך..קצת מאוכזב ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
יפה יפה, מערכת מאוד נחמדה אבל טיפה מבולגנת
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|