|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אתגר חדש : יעילות !
שלום אנשים ....
היום רציתי לעשות אתגר שאולי ילמד כמה אנשים, כמה דברים. רמת האתגר : בינונית + ידע נדרש : עבודה מול מסד, פעולות על מערכים. המטרה : משיכה של רשומות שונות לא ע"פ סדר בעזרת שאילתה אחת לתוך מערך ולאחר מכן, הצגתו החוקים : עליכם למשוך כ 60 רשומות שונות מטבלה(על הרשומות להיות בתוך המערך הראשוני) לתוך מערך בעזרת שאילתה אחת בלבד ועד 3 פעולות עם פונקציות (למתקדמים). ולאחר מכן להציג את המערך החדש. * אין לפרסם שאלות שקשורות באתגר בפורום ! אוקי עכשיו אני אסביר : יש לכם טבלה במסד שנראית ככה : titleid,title,text titled = ה ID של השורה title = כותרת שלפיה אתם צריכים לחפש text = סתם כתב של השורה יכול להיות פה כל דבר חוץ מ NULL עכשיו יש לכם מערך שנראה ככה בערך רק עם 60 איברים : PHP קוד:
במסד צריך להיות 100 שורות 60 מתוכם בתוך המערך שכתבתי הרגע כמו שאמרתי עליכם למשוך את כל המידע לתוך מערך חדש בעזרת שאילתה אחת בלבד ! קריטריונים להצלחה : * שאילתה אחת בלבד * כמה שפחות שורות קוד (השורות שמייצגות את המערך הראשוני לא נחשבות) * כמה שפחות פעולות ומשחקים עם המערך הראשוני. עכשיו , זה שזה במערך זה כבר רמז גדול מאד להתחלה. אני אישית ביצעתי את האתגר עם בערך 3-5 שורות בלבד. שיהיה לכם בהצלחה. סיום האתגר : 20/10/06 Last edited by RS324; 13-10-06 at 14:28.. |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
ולאן שולחים את התשובות?
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני משער שבהודעה פרטית לרותם..
תודה על תרומתך.
|
הודעה פרטית אלי....
שימו לב שהמערך הראשוני מכיל כותרות של מסודרת לפי סדר כלומר האיבר הראשון יכול להיות במקום 100 בטבלה (כאילו שורה אחרונה) וככה הלאה תפרסמו קישור באשכול לפתרון שלך (תציג את המערך בעזרת PRINT_R) ואת הקוד תשלח קישור לפרטי שלי. |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תרשה לפרסם את מה שעשית... עשית : PHP קוד:
כלומר שה TITLE שלהם נמצא במערך... תחשוב על זה ככה אולי זה ייתן קצת אור .... יש לך את ה ID הבאים : 54,77,100,33,25,74,63 עכשיו תמשוך את ה ID הבאים בעזרת שאילתה אחת.. מה שעשית לא נכון. מצטער. אהה וגם אין צורך ב FOREACH בסוף...תעשה פשוט PRINT_R בשביל להציג...סתם בזבוז משאבים |
|
![]() |
# 7 |
Whatever
|
התשובה שלי: http://www.wip.co.il/Hosts/
הוסטסניון
|
ממ קראתי את זה , אבל לא ממש הבנתי.. :\
אתה אומר שיש כבר מערך לדוגמא : $search_titles = array('my title','some other title','hey all','welcome to hosts.co.il'); גודל המערך 60 . עכשיו במסד יש 100 רשומות שחייב להיות בהם את הערכים שיש במערך פשוט לשלוף אותם ?
תודה על תרומתך.
|
תחשוב שיש לך ככה : 14,1,55,88,96,33,25,24
כל אלה הם ID של שורות עכשיו תמשוך את כל ה ID האלה בעזרת שאילתה אחת. |
![]() |
# 10 |
חסום
|
לא ממש הבנתי...
אתה רוצה שאני יבנה לולה שתבנה סטרינג לשאילתה ובוא כל הIDים?!? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |