|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחפש קופסא כזאת שהופכת דיסק קשיח מפנימי לחיצוני
אמממ אני לא יודע איך קוראים לזה
אבל יש כזאת מין קופסא שתוקעים שם דיסק קשיח פינמי וכאילו יש יציאת USB יש לי דיסק קשיח רגיל (3.5) והיסתובבתי בחנויות המחיר לא יורד מ300 לקופסא הזאת אני לא צריך איזה משהו מיוחד עם כל מיני שטויות סתם להעביר ממחשב למחשב וזהו אמרו לי שאפשר לקנותא תאהקופסא הפשוטה בלי כל מיני שטויות עליה ב100 ש"ח אשמח לאיזה אתר ישראלי שמוכר אותם ומוכר או איזה רשת חנויות או משהו אני פשוט לא יודע את השם של זה אז קצת קשה לחפש... |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
# 3 |
מנהל ראשי
|
יש לי כבר 2 קופסאות כאלה,
אחת עלתה 70 ש"ח (נקנתה לפני שנה), השניה נקנה לפני שבועיים, 150 ש"ח (בחנות השכונתית הקרובה לביתי). |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב
http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=507 מה אתם אומרים על זה? נראה טוב במחיר ובאיכות... מה אתם מציעים לקחת? וגם שתיהיה חברה טובה ואמינה |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נראה נחמד מאוד.. (:
אני אגיד לך מה.. זה לא הכי חשוב כמעט כולם אותו הדבר.. הדבר היחיד זה שתשמור עליו וכלום לא יקרה לו.. (רק הצעה קטנה ליתר ביטחון - תבדוק אם יש אחריות ואם יש את תקופת האחריות). תהנה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתה מודע לכך שזה של HD של מחשב נייד כן ?
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() צודק ב100% 3.5אינץ' זה הכונן הסטנדרטי של מחשב אישי רגיל כמו שלי יש טוב כנראה אני ילך על זה אם מישהו מאד ממליץ שלו שידבר עכשיו או שיסתום את פיו לעולם (כמוש בחתונות :P) |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עשיתי לדוד שלי בעסק שלו את הרשת וקניתי מהכסף שלו מחשבים נידיים כי הוא רצה.
והוא ביקש עוד דבר שיגבה לו את העבודות כל פעם, אז שמתי לו כאלה, כל אחד ב 450 כולל הארד דיסק של 250 ג'יגה. אתה יכול למצוא את זה בכל חנות מחשבים.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חבר של אבא שלי הוא טכנאי המחשבים בקופת חולים כללית ובעוד איזה מקום קיצר יש לו מלא דברים בבגש של האוטו ובבית אז הוא מביא לי דיסק קשיח ואני רק קונה את הקופסא ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|