|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה בנוגע למערכת הרשאות [צריך רעיון]
אני כרגע עובד על פאנל ורציתי לקצר לעצמי תהליכים על ידי נתינת הרשאות על ידי קוד הרשאה
חשבתי של שתי דרכים הראשון הוא ליצור טבלה חדשה במסד, ולכל משתמש ליצור שורה משלו, והעמודות יהיו בנויות מהשמות של המודים (כתבות, סקרים, וכו'...) 1 = קריאה 2 = הוספה 3 = עריכה 4 = מחיקה ואז נגיד המשתמש x אז הוא ניגש לשורה x ובודק את התוכן של המוד המסויים הבעיה היא יעילות...כי אם מחר בא לי להוסיף מוד זה עניין מסובך של הוספת עמודה בטבלה... הדרך השנייה שחשבתי עליה היא מערכת כמו הרשאת קבצים, השאלה איך זה עובד?..... ![]() ככה שאני יתן למשתמש הרשאה 999 לדוגמא הוא יחשב כאדמין או, 777 יחשב כמנהל משנה שיכול רק להוסיף\לערוך כתבות וכו'... הבעיה היא לוגיסטית איך לעשות את זה... Last edited by DCB; 25-11-06 at 19:29.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
המערכת שהוא כתב עליה לא יעילה בשבילי...
כי היא טובה נגיד רק למערכת אחת... חוץ מזה, אם בא לי ליצור מנהל שיכול למחוק\לקרוא כתבות אבל יכול גם רק להוסיף סקרים. (שלא יוכל לקרוא אותם) אז זה בעייתי... Last edited by DCB; 25-11-06 at 19:31.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
תיצור לכל מודול מספר הרשאות
ואז נגיד יהיה לך טבלה של מודולים עם ID ושם המודול ואז נגיד יהיה בטבלה של המשתמש: 1-2,1-3,2-3,4-2 כש 1-2 1 = ID של המודול 2 = ההרשאה (קריאה מחיקה וכו'..) ואז אתה פשוט עושה לזה explode לפסיק ואז שוב explode ל - ובודק .. זה מה שחשבתי עליו עכשיו :P
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה לא צריך טבלה חדשה... פשוט תוסיף עמודות כמספר העמודים\פונקציות הנגישות לטבלה שבה יש את שמות המשתמשים... ושאתה בונה מוד חדש, אז תבנה קובץ פשוט שמוסיף עמודה, ולולאה שרצה על כל המשתמשים ומאפסת את העמודה הזאת. תיצור קובץ קבוע כזה, שכל פעם שמוסיפים מוד חדש זה רק לשנות את שם העמודה ולהריץ את קובץ ההתקנה למסד הנתונים.
בהצלחה!
![]() |
# 6 |
חבר על
|
sUP - נתת לי כיוון... אני יחשוב עליו באמת
Coca זה הפתרון שאיתו אני עובד עכשיו אבל זה יוצא קצת עמוס ולא יעיל לדעתי... :\ |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה הכי יעיל שיש כי זה חוסך לך מקום במסד, עקרונית הכי חסכוני לעבוד בטבלה אחת, אבל אם זה מגיע למצב שזה בכלל לא מסודר, אז מפצלים, אבלה במקרה של הרשאות לא צריך לפצל, כי זה מספיק מובן.
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
קוקה אתה סתם הולך רחוק
אתה סטודנט למחשבים אם אני לא טועה... אז כנראה שאתה מכיר ביטים לוגים ? 0 מכובה 1 דולק כל הרשאה יש לה מספר ייחודי תפתח את זה משם תאמין לי יהיה לך הרבה יותר קל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|