|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
הפורטפוליו החדש שלי! עלה לאוויר!
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
במילה אחת ! שיחקת אותה ! באמת אחי כל הכבוד
ככה שזה אמור להיות צנוע ישר ולעניין בלי תמונות וקישקושים .. תמשיך ככה !! בהצלחה ,
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבחינה גראפית הוא נראה נחמד, לא יותר מדי. חסר משהו שימשוך את הגולש. העבודות שלך נחמדות מאד, של WEBITEM מעולה, של המסעדה מפספס מאד. לוגויים נחמדים גם כן, חלק יותר מהאחרים.
מבחינת מבנה, הוא "נוח לגלישה" - המבנה שלו די בסיסי (דבר טוב) אבל הדף ארוך מדי ונגלל, אני לא חושב שזה משהו שאמור להיות באתר של מעצב. מבחינת תוכן, יצאתי מאד מבולבל. אתה בהרבה מאד מקומות כותב בלשון רבים למרות שזה האתר שלך בלבד (הדוגמא הבולטת: "אודותינו" בתפריט). טופס ההזמנה קצת מוזיל אותך בתור מעצב, עושים את זה דרך עמוד "יצירת הקשר", לא צריך טופס כזה וכזה, אתה לא מנסה לעשות רווח בעזרת האתר אלא בעזרת הכישרון שלך, זה משהו שמיצג אותך - תעשה בקטנה. שים לב גם שבעמוד יצירת הקשר והטופס הזמנה, שניהם עם כותרת זהה של "טופס הזמנה" - תקן את זה. לגבי כמות העבודות המוצגות, אני חושב שאתה מציג מספר ממש מצומצם וחבל. 4 אתרים ועוד 5 לוגויים זה לא ממש תיק, יותר מן קלסר שקוף קטן כזה. בהצלחה ![]()
![]() Last edited by sheeze; 19-11-06 at 22:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מקצועי, נקי, מסודר, ססגוני, חי.
פשוט מ=ד=ה=י=ם=!=!=! מזל"ט על הפורטפוליו החדש בהצלחה, כל עיצוב שופרא דה שופרה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מקצועי כן.. אבל יפה לא ממש.
תשקיע בבאר אחי.. תוסיף אפקטים או צבעים יותר בהירים לבאר.. הכפתורים מוזנחים וכל הבאר .. חוץ מזה אהבתי את הדפי משנה במיוחד של התיק עבודות. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לדעתי הפורטפוליו יבש מידי בתור פורטפוליו למעצב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ממש מסודר ויפה.
אהבתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה