![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
Book Rport - דחוף!
אהלן שמי עידן , אני צריך עזרה, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.
היום רציתי לקחת את הספר מהספריה, אבל נגמר להם הספר ואני לא יכול או להשאיל או לקנות. עריכה: שכחתי לציין ששם הספר הוא Lord Of the Flies אני צריך ליום חמישי להגיש את הBook Report הזה, מי שיכול לעזור יצא הכי תותח בעולם ויקבל ממני טובות שהוא יצטרך(עיצובים, איחסונים, שרתי רדיו) השאלות שאני צריך לענות עליהם הם: 1.What information does the author give about Jack Merridew at the beginning of the book? What important information about him is only revealed much later in the book? 2. Decibe Ralph's relationship with Piggy through the book. What is Ralph's impportant realizaition about Piggy at the end of the book/ Explain it in full/ 3. What happens at the end of the book? 4.Choose one part of the story that you think it is important and tell well why you think it is important(לא בתחילת הסיפור ולא בסוף, באמצע) 5. What message does the book get across about the importance of tules to society? אני ממש צריך את זה חברים, אני אמרתי בהתחלה שאין לי אפשרות לקנות או להשאיל כי נגמר, מתחנן בפניכם שתעזרו לי. (עומרי שוסטר, סיקרנת אותי לקחת את הספר, אבל נגמר, לכן אשמח אם תעזור במיוחד אתה.) *אם אתם עוזרים, לכל שאלה תנו תשובה עם ציטוט (חשוב מאוד), תודה רבה לכם ואתם לא תצטערו אם תעזרו לי!
תודה, עדן מוסרי, מנהל LightServ.co.il | LDfix.co.il על איכות משלמים, אבל פחות! יצירת קשר - ה"פ או באימייל Admin@ldfix.us www.LDfix.co.il www.LightServ.co.il Last edited by LDFIX.CO.IL; 03-12-06 at 14:32.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|