|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אני רוצה להמשיך את לימודי בתחום האיכסון
לא יודע איפה לפתוח את זה אז אם כבר להעביר בלי אזהרה
אז ככה בנתיים אני יודע פוטושופ שמזה התחלתי בכל לפני 3 שנים היתקדמתי לאיכסון וכו' כרגע תומך טכני יודע כל מה שקשור לאיפה שאני עומד עכשיו בלי הגזמה כמובן אני מעוניין להמשיך להרצת שרתים אחרים משחק רדיו וכו' ושרתים יעודיים התקנות וכו' אממ אני לא מעוננין ללכת לאיזה מורה או משהו וגם אני לא ישכור שרת לניסויים כן גם לחברה זה ביזבוז וגם לי איך למדתי מחשבים בדר"כ דופק הכל ולומד מי זה שמתקנים לי וככה אז השאלה שלי אליכם איך אני ממשיך מדריכים איזה תוכנה שפועלת כמו SSH ושרת אך סגורה מבחוץ... אם קיים כזה דבר והלאה אשמח לקבל את העזרה שלכם דן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
דעתי ?
קונה VPS הכי קטן שאפשר עושה ניסויים - מבין ? , מנסה להיכנס לחברה כתומך / מריץ שרתי משחק
# 3 |
חבר בקהילה
|
תשמע לדעתי
תתחיל לילמוד מי הידע שלך באיזה כיתה אתה ? לאט לאט כול מה שתלמד יקלט לך בראש אם תקדיש לזה זמן כמו ללימודים אז תוכל כבר להתחיל להריץ שרתים
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תתקין לך linux על המחשב, מומלץ כ-vm.
הרצת והתקנת שרתים זה שטויות, זה לעשות הרבה next-ים, לדעת לתחזק אותם דורש ידע.
# 5 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
לפי דעתי צריך חוש טכנולוגי, להבין איך דברים עובדים ולעבוד על שרת רץ לאט לאט לומדים, ככה אני למדתי. בכל מקרה, זה לא קל זה לא משהו שלומדים בשבוע או בחודש, אני מתחזק שרתים כבר יותר מחמש שנים ואני עדיין לא מיציתי את עצמי בתחום.
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במקום שיהיה על מחשב אחר או על HD אחר ככה הוא יכול לעבור מהווינדוס ללינוקס בלחיצת כפתור לי אישית זה הרבה יותר נוח ככה, ככה שאם אני רוצה לעבור ללינוקס אני פשוט מריץ את ה-VM, עניין של דקה ופחות
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רוב שרתים המשחק שאתה מריץ על ידי גישת SSH דורשים ידע בסיסי בשפת UNIX, כדי שתדע בכלל מה אתה עושה. לכן כדאי מאוד כמו שאנשים אמרו פשוט להתנסות, לאט לאט הכול ילך לך. יש פחות מידע על כול נושא "האיכסון" בארץ, ממליץ לך לגלוש קצת באתרים באנגלית. בהצלחה לך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
התקנת שרתים זה נכון הרבה next-ים אני מדבר על התקנת שרתים בצורה פיזית
גם לתחזק זה לא קל אבל אם תצליח תוכל עשות גם מי זה כסף
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה מתכוון לדעת לאן לחבר על רכיב חומרה? זה כבר להיות טכנאי. בכל מקרה, גם כאן אין יותר מדי מה לדעת, זה כמו לגו ![]() LDAN: אני מבטיח לך שלא תצטרך שום מדריך ל-next-ים, התקנה של לינוקס כיום נעשתה פשוטה כמו התקנה של ווינדוס. נסה ותראה ![]() ואת האמת, יהיה לך מאד קשה לדמות שרת בבית. נכון שאתה יכול להתקין והכל טוב, אבל אף אחד לא באמת ישתמש בשרת. רק ברגע שיש לך משתמשים בכל המערכת הזאת נוצרות בעיות, תקלות ודרישות. אבל בכל זאת, זאת הדרך הטובה ביותר ללמוד.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|