![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מבקש ממנהל הפורום.
מנהל הפורום אנא
תן לי לערוך את זה או שתמחק את האשכול הזה: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2166 אני טעיתי שם בכמה דברים ורציתי לשנות את זה ל"סליחה" או משהו. תערוך את זה תמחק את זה לא יודע מה, טפל בזה. אל תדאגו זה לא רעיה לבית הדין אני לא "משמיד רעיות" אני פשוט לא רוצה יותר קשר למתן ולדברים שלו ויתרתי על הדומיין אני רק רוצה שלום וזהו לא לדבר עם אף אחד לע לעשות שום דבר אז אנא. תערכו את זה!! תודה, תומר. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נמאס לי!!!
אניח ושב שזה מפקידכם לעשות את זה. לא יכול להיות שאני לא רואה פה צפיות ואני יודע שמנהל לא ראה את זה!!! לא יכול להיות!!!!!!!!!! אני אומר שזה ינעל דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דברתי אמת, לא שיקרתי, יעני לא סיפרתי פה בהודעה דבר שקר שמתן לא באמת אמר. אבל אנא, אם אני מבקש תמחקו. אני לא רוצה יותר לעסוק בזה, לא אכפת לי לרשום עליו ביקורת. בא לי שלום לא רוצה שום דבר.. אין לי כוח כל היום למצוא דברים ואיך להאשים את מתן ואיך לא וללכת לחקירות במשטרה וזה אני רק רוצה שקט שיעזבו אותי בשקט. |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
UP
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
הלו הלו , סבלנות .. גם למנהלים יש חיים משלהם , שמישו יראה את זה אין סיבה שלא יענו לבקשתך
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אתה רוצה עזרה?
Up.. או, שאולי עדיף שתחכה בסבלנות עד שמישהו בעל הגישות המתאימות יראה את האשכול ויעזור לך? |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
למה אתה ביכלל רוצה למחוק את זה?
אם אתה כול כך רוצה אז יכול ליהיות שבאמת מתן לא רימה אותך ואתה סתם רצית להרוס לו. |
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
למה פשוט לא שלחת לי הודעה פרטית?
זה נכון שיש למנהלים חיים והם לא בכל פורום שיש בהוסטס אני לרוב בפורום ביקורת חברות אבל להודעות פרטיות אני עונה תמיד וכמו שאלון אמר אין טעם למחוק אותם בקרוב הם יהיו בעמוד 3-4-5-6-7 ויעלמו. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אדוני,
אני מבקש ממך יפה אנא, תמחק אשכול זה, או שתערוך את דבריי ל"בלה בלה" אני לא רוצה יותר לעסוק בדברים האלה עם מתן שהכול יהפוך לזכרון שלא יהיה לי קשר לזה. עכשיו אם אני לא טועה זה שזה נשאר זה יעני עדיין אני "מוציא דיבה" אז אני לא רוצה להמשיך ל"הוציא דיבה" אני רוצה פשוט להפסיק עם זה ושתמחקו את מה שרשמתי, את השיחות שלי איתו את הכול, תודה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|