|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() כידוע לי בעל ה"חברה" שמו ספקטור ושם ה"חברה" שכנראה תקום .
קצת על הסיפור: העיסקה הייתה, אני מעצב 3 באנרים הוא בתמורה נותן לי דומיין בין לאומי. ברוב טיפשותי וכמו שבטוח שמעתם ממקרים אחרים נתתי את הבאנר הראשון לפני שהוזמן לי הדומיין (מה שהיה צריך להיות הפוך). מה שמוביל אותי למקרים הבאים: 06\12\11 6:43- אדון ספקטור טוען שמחר (12\12) הוא ישלם על הדומיין שלי. 06\12\12 5:09- אדון ספקטור שולח לי הודעה "שילמתי על הדומיין" אני מאושר ושמח כאשר ההסכם הוא שאני צריך לסיים את הבאנר הראשון מתוך השלושה. 06\12\13 9:33 -אני שולח הודעה לאדון ספקטור "הבאנר מוכן" (זה אחרי השינויים שהוא ביקש כמובן שאת חלקם חלקכם נתתם פה בהודעה שהוא כתב) 06\12\13 9:33 -הוא עונה "אני ישלם מחר בבוקר על הדומיין ויזמין" זה אחרי שהוא אמר לי שהוא כבר שילם על הדומיין כששאלתי אותו למה הוא אמר שהוא הזמין כבר הוא לא ענה ורמז לזה שהוא שיקר כמובן שהעסק לא מסתכם בשקר אחד: 06\12\14 3:37 ספקטור לא הזמין בבוקר את הדומיין אבל אמר שהוא ב 4 אחרי הצהריים הולך להזמין לי את הדומיין. 06\12\14 9:00 אני שואל אותו אם הוא קנה לי הוא עונה "לא, עכשיו קיבלתי את הכסף מחר על הבוקר אני מזמין לך". "מילת כבוד" הוא טוען (איזה רפי אני). 06\12\15 3:21 אני מנסה לדבר איתו לישאול אם הוא קנה לי את הדומיין כמו שהבטיח הוא עונה "שבת!!! חייב ללכת @@!" שביכלל השבת ניכנסת עוד כשעה. 06\12\15 3:45 הוא מתחבר (מוזר כי "שבת") ואומר מצטער מחר מבטיח לך היום מוצאי שבת מתחבר ב 10 ("קצת" אחרי מוצ"ש) ומתחיל להיתעצבן והוא "לא רוצה את הבאנרים שלי ולא לתת לי דומיין"... עבדתי לחינם ניגנב לי הבאנר (שאגב יחולק בפורום "חינמי" לכולם כולל פלאש+פי אס די אז תתעדכנו ![]() ואני באיחור של יומיים לפתיחת האתר שלי *אני לא בטוח שספקטור זה הם שלו רק שהחברה שלו קרויה .com *כל התאריכים והציטוטים מתוך היסטורית השיחה שלנו באייסיקיו כמובן-אין לי שום בעיה לתת תמונה (למרות שאני לא מחשיב תמונת היסטוריה כהוכחה, כל כך קל לזייף את זה) זה הביקורת הראשונה (רעה) שאני כותב על מישהו, מאוד קיוויתי שאני לא יהיה מאלו שיגיעו למצב כזה אבל רומתי גנבו לי שיקרו לי נימאסה עליי התמימות. לומדים מטעויות כמו שמשלמים עליהן. ![]() המשך יום נעים.
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנק סגור ביום שישי...
למדתי יצאתי ב12. עד שהגעתי 12:30. נסגר בידיוק... מה נעשה? ובקיצור אחי... אתה כל שניה מאיים. אני יכתוב ביקורת אני יכתוב ביקורת על מי אתה מאיים? דרך אגב מי צריך את הבאנר? מחקתי אותו. אם אתה ככה ועושה פוזות ומאיים כל רגע על לכתוב ביקורת אז לא צריך לעשות איתך כלום! מה נהיה מהפורום הזה? ביטלתי עסקה אז סוגרים חשבון פה? ודרך אגב הבאת לי 1. שהיית אמור לעשות 3! ואת עוד מדבר? http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36124 אני אשם שGLOBAT עושים בעיות? זה שבאתי לשלם עוד 30 שקל על דומין מרונן בחטייב (Light-Era.net) זה לא אומר שזה פאשלה שלי |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
2.שיקרת! זה לא משנה כלום, שיקרת! 3.לא איימתי אפילו פעם אחת זה שאתה לא יודע עברית בעיה שלך סה"כ אמרתי ואני מצטט "אתה מוזמן לכתוב בנתיים את כל ההסברים שלך בתקווה שזה יהיה אמין יותר מההסברים האחרים מבחינתי עברת כל גבול אתה בן אדם שקרן ורמאי ומחובתי ליידע את כולם מפניך.." זה לא איום..אל תצפה שאתה תשקר לי תרמא אותי ואני אשב בחיבוק ידיים. לבטל עיסקה???? אחרי שהכנתי לך באנר נראה לך שאתה יכול לבטל עיסקה??? ועוד שלחתי לך אותו! ואנחנו סגרנו שאני עושה 1 ואז אתה קונה את הדומיין (שלי אין גישה לפאנל) אחרי שאתה קונה אני מכין עוד אחד מקבל גישה לפאנל בלי לשנות פרטים אחרי זה עושה תשלישי ואפילו אמרתי שאני אצ'פר אותך ברביעי... אז אל סתם תמשיך לשקר. ותילמד-הדרך לעמוד בהבטחות זה לא להבטיח אותם! (במיוחד שאתה יודע שלא תקיים אותם) בושה! הייתי מבקש שלא תגיב אבל זה תלונה עליך ומאוד חשוב שבוויכוח יהיה את שני הצדדים (גם אם אחד מהם נוטע לשקר אבל..בסדר)
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם בבית משפט אם שופטים רוצח שרצח מדינה שלמה. נותנים לו לדבר ולראות מה יש בפיו |
|
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
ביגלל זה חזרתי ואמרתי "מגיע לך להגיב" למרות שלא הייתי רוצה שידברו שקרים שבאשכולות שלי ועוד עלי אבל בסדר תגיב...."תהנה" כמו שאומרים... ושוב בבקשה תילמד קצת עברית במיוחד אחרי שאני אומר לך שמגיע לך להגיב ואתה עונה לי "מדוע לא להגיב?"..=|
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה סתם מחלק פה תירוצים חופשי ואחר כך בא בטענות?? שמע גם אם הזמנת מglobat והם נסגרו זה לא משנה מה זה על א-ח-ר-י-ו-ת-ך כאשר סוגרים עסקה חושבים שנייה לפני אם אתה יכול לממש את החלק שלך בעסקה. יפה מאוד שדיווחת (colorsense) עכשיו אני יודע שלא להתקרב לבנאדם.
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני חייב להגיב ולהגיד שהוא ביקש ממני דומיין ש99% לא היה מיועד לך.
אל אם כן אתה TND-ART |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא לא ידע ביכלל איזה דומיין רציתי ליקנות הוא טען שהוא צריך קודם לשלם על הדומיין ואחר כך הוא מזמין אותו (יענו דרך המחשב או משהו) כביכול אחרי שהפקדת את הכסף אתה רק צריך להזמין אותו. ככה שביכלל לא יצא לי להגיד לו את הדומיין שאני רוצה
# 9 |
הוסטסניון
|
יש הרבה אנשים כמוהו.
חבל לשמוע. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חבל מאוד לשמוע.
יש לבנאדם (ששמו אולי בדוי כפי שציינת למעלה) היסטוריה של וויכוחים וביקורות , אם זכרוני אינו מטעה אותי. זכור לי שהוא כתב ביקורת על מנהל העסק sprint-serv , ואם הבינותי נכון הוא יצא טועה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|