|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם.
אני עומר, מנכ''ל iBConcept, עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט. לחברת אייבייקונספט מספר לא קטן של לקוחות שחלכם הגדול בתהליך בנייה ויעלו לאינטרנט בקרוב. חברתינו מספקת: קידום אתרים עיצוב אתרים תכנות ופיתוח מערכות פלאש, תלת מימד, וכל הקשור לבניית אתרי אינטרנט. בימים אלו הנני מחפש חברת איחסון שתיהיה מוכנה לעבוד איתנו בשיתוף פעולה מלא, זאת אומרת: העברת לקוחות שלנו אליהם ושלהם אלינו - (יש אפשרות של חלוקת אחוז מסויים במקרה ואתם רוצים). ועוד כמה דברים. אנחנו מחפשים חברה עם וותק של שנה מינימום ולא פחות. זמינות באמצעי תקשורת ברוב שעות היום. שרתים חזקים ומהירים, והכי חשוב - אנשים שמבינים בתחום ההוסטינג עם נסיון רב. שתיהיה חברה אמינה וטובה שלא מדברת הרבה ויודעת גם לעשות. כל חברה שמעונינת, אני מבקש להשאיר כאן פרטים ליצירת קשר ואני כבר יחזור אליכם. מקווה שיהיה רצון והתענינות מצידכם. תודה ויום טוב, עומר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
מעוניין לדעת במה מדובר חוץ מבשיתוף לקוחות ורווח של 50% מכלל הלקוחות (זה מה שהבנתי מההודעה), וכן מה הרווח של העסק שלך לחודש בממוצע.
וותק קרוב לשנה וחצי.
# 3 |
חסום
|
שלום עומר,
שמי אילן ואני מחברת האחסון ווינר סרב. אנו בחברת ווינר סרב משקיעים רבות על תשתיות ושרתים חזקים. ראשית השרתים נמצאים בחווה מספר 1 : בזק בינלאומי רוחב הפס שלנו הינו 100 Mbps לישראל ולחו"ל אנו משתמשים בשרתי Opteron כאשר שרת אחסון האתרים ושרת ה MYSQL הם שרתים נפרדים וכן גם שרת ה MSSQL 2000 שרת נפרד. אנו בתחום ה HOSTING החל משנת 2004 ובעלי ניסיון אנו מקדישים מאמץ רב בכל מה שקשור לאבטחת מידע. www.wserv.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אילן, אם תוכל בבקשה להשאיר לי פרטים ליצירת קשר איתך,
ICQ,MSN,EMAIL ופלאפון, אני אשמח. ההצעה מבחינת המקצועיות המעניינת ביותר זו שלך, ופנו אליי עוד כמה חברות בהודעה פרטית. בקשר לגיא.. אני לא דיברתי פה על חלוקת אחוזים של 50%, מצידי להביא לכם לקוחות תקבלו את הכסף, ואתם תביאו לי ואני אקבל את הכסף, אין לי בעיה עם חלוקת אחוזים זה הצעתי במקרה ותרצו. בכל אופן אני יצור איתך קשר ונראה איך נתקדם. ועוד בקשה אחת, כל חברה שמעונינת בבקשה להשאיר לי פה פרטים ולא בהודעה פרטית. תודה מראש. יום טוב, עומר. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|