|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
לכל המתעסקים עם אדסנס - כלי נוסף לסטטיסטיקות
בוקר טוב ושבת שלום,
לפני מספר ימים נתקלתי בכלי שעוזר לקבל מידע נוסף על פרסומות האדסנס שבאתר (נכון להיום - אדסנס לתוכן ולחיפוש. הפניות לא נכללות בכלי הזה). זוהי מערכת ב-PHP ו-MySQL שמספקת מידע על לחיצות לפי עמודים באתר, לפי סוג הפרסומת, ואפילו איזה צבעים נתנו את כמות הלחיצות הגבוהה ביותר. הנתונים מתחילים להיאסף בשניה הראשונה שלאחר ההתקנה, ומוצגים בזמן אמת. אבל! המערכת אינה חינמית, אלא עולה 9.99$ חד פעמי. מצד שני, מי לא הלך למקדונלדס וקנה ארוחת רויאל ענקית ב-40 שקל? יתרון נוסף של המערכת (מלבד המעטים שציינתי למעלה) הוא שב-9.99$ בודדים ניתן להתקין אותה על כמה דומיינים שרוצים. כל מה שצריך זה לשתול שורת קוד קטנה באתר ולהתחיל לאסוף נתונים. לביקורת קצרה שכתבתי על הכלי, ניתן לבקר בבלוג שלי (אנגלית). לכניסה ישירה לאתר המערכת יש ללחוץ כאן. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 2 |
кто ты?
|
מעניין מאוד.
יש לי כמה שאלות אליך: 1. האם יש אפשרות לקנות את המערכת ממך? [זאת שכבר קנית] 2. והאם יש אפשרות לקנות את המערכת דרכך? [אתה משלם $$$ ומקבל ש"ח] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
2. אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה עם זה, רק שהסדר יהיה הפוך - אני מקבל ש"ח ומשלם $$$ ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שווה ביותר אני אולי אקנה..
ולשאלתך- אני לא קניתי רויאל ענקי! איך גומרים את זה חחח? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
גילוי נאות: אתה מרוויח אחוזים על כל מכירה, תציין שאתה נרשמת כaffialte(איך שרושמים:\)
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא ממליץ.. אתה יודע איזה עבודה מעייפת זה?!?!..(מניסיון) ![]() בקשר להודעה לא נראה לי שימושי כאילו גם אם תדע מאיזה אי פי נכנסו לפרסומת מה זה יעזור?.
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
שמע, אני לא אתחיל לשכנע אנשים אם לקנות או לא, אני רק חושב שההפסד במידה ומערכת "לא טובה" הוא אפסי... וגיא - אין שום צורך בגילוי נאות - תאמין לי שאני רשום כאפיליאט של הרבה מאוד מערכות ותוכנות ולא המלצתי עליהן כאן, ובוא נחשוב יחד כמה אני כבר יכול להרוויח אם המערכת עצמה עולה רק 10$... ועוד משהו - משום מה רק כאן בארץ איכפת לאנשים שאנשים אחרים "מרוויחים" על חשבונם. הרי המערכת לא עולה יותר כי אני מרוויח מהפניה אליה. אז כן, אני עושה למפיץ המערכת פרסומת והוא מוצא לנכון לתגמל אותי, נו? שיטת העבדוה הזו כל כך נפוצה בחו"ל, אבל רק כאן בארץ אנשים לא מבינים שזה אחד מהמודלים השיווקיים החזקים ביותר בארץ. וחבל. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אפשר לרכוש את זה ושזה יתקזז מהתשלום שאני אמור לקבל מאדסנס?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|