|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שבוע טוב,
לפני מספר ימים עלה במוחי רעיון,שיאפשר למתכנתים להיפתח לעולם העסקים בצורה רחבה יותר, וכן לתת להם להרוויח סכומי כסף לא קטנים תמורת מערכות שהם בונים! מה זה מצריך ממך המתכנת? המתכנת יצטרך לבנות מערכת בשפת PHP/ASP בשילוב מסד נתונים SQL/MYSQL ללא תשלום מראש,במידה ויהיה תשלום מראש,אני בתור בעל החברה קונה את הזכויות על אותה מערכת כפי שיוציין בהסכם בין שני הצדדים. * ידע ברמה גבוהה [על מנת לחסוך חורי אבטחה ובאגים]. * ניסיון מוכח ברשת * ידע בPHP/ASP/SQL. * להיות רשום כחוק. [רצוי] * להיות מעל גיל 16 [הגיל חשוב לי מפני שהחשיפה תהיה לאנשים מהמגזר העיסקי וכן יש אפשרות שיהיו גם פגישות עסקיות בין המתכנת ללקוחות]. * תיק עבודות [לא חובה!] אופן התוכנית: אני מעוניין להקים אתר שיאפשר בשלב זה למתכנתים בלבד להיכנס למגזר העסקי בצורה חזקה וחכמה, המתכנת יצטרך לבנות מערכת אשר תאפשר לי להציג אותו בפני הלקוחות והחברות שאני עובד איתם וכן להציג את האפשרויות השונות שאותו מוצר מספק. בזכות הקשרים שקיימים לי בתחום אני מאמין שאוכל להכניס את המתכנתים ואת המערכות שהם יבנו לשוק העסקי בצורה פשוטה וחכמה, אך כל זאת בע"מ בשלב זה. אני בכוונה לא מציין כאן יותר מדי פרטים כי אני מעוניין שרק מתכנתים בעלי וותק וניסיון בתחום יפנו אליי. דרכים ליצירת קשר לבירורים ופרטים נוספים: נייד: 0524390986 דוא"ל: kola2004@walla.com/kola2004@intermail.co.il [עדיפות לוואלה]. בברכת שבוע טוב אבי כהן! |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
לפני השלב של היצירת קשר אני רוצה בבקשה שתבהיר דבר אחד לכולם...
אם אתה קונה את הזכויות על המערכת, זה הופך את המערכת לשלך כלומר שתוכל למכור אותה למליון לקוחות ואנחנו כמתכנתים לא נקבל מזה שקל.. אז איך בדיוק זה יחשוף אותנו ל"מגזר העיסקי" עליו אתה מדבר... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|