|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה דעתכם על המפרט הנ"ל?
שלום לכם,
להלן מפרט מחשב אשר אבא שלי מעוניין לרכוש, המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים (לא כבדים) וזהו בסה"כ. מעבד AMD Sempron (AM2) 2800+ *Manila* 64bit 1600MHz , 128Kb Cache- Box- 3Y Warranty 300 לוח אם SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN- 1Y Warranty 430 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc 533mhz - 3Y Warranty 600 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty 250 צורב DVDRW BLACK ASUS1608P3S/PIONEER DVR-111DBK OEM - 2YEAR/1Y WARRANTY 230 כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GS Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 700 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty 240 מסך LCD 17 inch - LG 1719S - 8ms- 3Y Warranty 1100 מקלדת Genius Black Keyboard KB10-X 40 עכבר Logitech® Optical Black Mouse Value (S90) - OEM PS2 50 סה"כ 3940 ש"ח מה דעתכם על המפרט? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
מעבד חלש . הסמפרונים נועדו בעיקר לעבודה משרדית .. פחות למשחקים , הרבה פחות .. חוץ מהעובדה שהם מיושנים וחלשים , אני תמיד ממליץ לא לקנות סמפרון אלא אטלון , אם אתה ממש נעול על AMD .. בנוגע ללוח האם - לוח אם ישן , VIA ישן מאוד וחוץ מזה - רק שנת אחריות ? על כל לוח אם היום נותנים 3 שנים מינימום .. חוץ מזה שהלוח עצמו לא מומלץ ובטח שלא חברת ASrock . אם כבר לוחות אם אז חברות כמו ASUS , GIGABYTE וכו' .. זיכרון - עדיף 667 ולא 533 .. עדיף Kingston או Samsung . מקווה שעזרתי במשהו |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סמפרון חלש מאוד מאוד מאוד מאוד, לא שווה לך לקונת את המחשב בגלל המעבד :|
כל השאר בסדר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
זיכרון על 533
ממליץ 677 של CONSAIR או GEIL מעבד חלש (הפעם מניסיון!) לך על אטלון 64BIT או על אינטל C2D לוח לך על ASUS או GB או BIOSTAR זהו מומלץ לשדרג אותם |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
CONSAIR ? התכוונת ל Corsair . אני לא ממליץ לגעת ב GEIL בנוסף .. איך אתה משווה בדיוק את אסוס וגיגהבייט ללוח בשם BIOSTAR ? יתרה מזאת , מי אלו בכלל ? מי מכיר את ביוסטאר ? מי עובד איתם בימינו ? אמרתי לך - ASUS או GIGABYTE ושלא תעז לחשוב על שום דבר אחר . |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אתה מגזים יש עוד לוחות טובים, למשל אני יודע שלAMD יש לDFI לוחות מאוד טובים.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
באמת מגזים
ולביוסטאר היש לוחות מצויינים שמחזיקים המון זמן מניסיון אבל לא כולם בארץ כנס לאתר תראה www.biostar-usa.com |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תחליף את המעבד , הסמפרונים חלשים , תקשיב למי שלמד על בשרו
![]() ולא צריך עוד שבב של 512MB זה משחקים לא כ"כ כבדים... כל השאר נראה לי דיי נחמד... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל אם אתה אומר .. אני אישית יודע שביוסטאר לא הולך פה .. מה שהולך טוב זה אולי ה DFI , לוחות של TYAN (שהם בכלל לשרתים ) , לוחות של GIGABYTE ו ASUS .. אלו לוחות רציניים .. את DFI אני לא יכול להגדיר כרציניים כי אני לא הכי מכיר אותם .. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
Biostar משתמשים בLayout stock, שיא הג'נריות בהתגלמותו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|