![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
טבלת מדינות + אייפים + דגלים
אהלן חברה,
רציתי לדעת אם למישהו יש רשימת אייפים שמוסבר שם מאיזו מדינה כל טווח אייפים מסויים ואיפה אפשר למצוא דגלים קטנים כאלו של המדינות. יש לי באתר רשימת מחוברים ואני רוצה להציג מאיזה מדינה כל אחד מחובר ואני זקוק לדברים הנ"ל. תודה.
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תחפש בגוגל IP2COUNTRY
יש אתר שמפיץ CSV תמיר את זה למסד... |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
עריכה:
הנה.. עם הדגלים ![]() אגב, את הפונקציה inet_aton שמריצים בשאילתה שם (אני מניח שאתה תראה כבר איפה)..אפשר להכין בPHP: אישית היה לי יותר נוח שזה יהיה לי בתור משתנה בPHP מאשר להריץ פונקציה שלא בטוח שיש בכל סוג מסד נתונים. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה.
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אסור לתת קודים מוכנים. ואתה עוד מנהל. העיקר לי נותנים אזהרות.. |
|
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. זה קוד מוכן עם מאגר מידע שלוקח שנים לאסוף.
ב. לא לקחתי אותו והצבתי באתר עשיתי בו שינויים והתאמתי למערכת הניהול שלי ככה שאפשר להגיד שיש פה רק את הדאטה בייס שהוא הביא לי ולא את הקוד עצמו. ג. באמת כשתדע מה הקוד הזה עושה תפנה אליו בערות. ואגב... inet_aton דווקא עובד מצויין אבל תודה. ![]() וזהו, עכשיו הפאנל ניהול שלי מושלם.. עשיתי מידע שוטף על כל משתמש על מערכת ההפעלה, דפדפן, מדינה, אייפי ועוד איזה 5-10 דברים נוספים עליו.. ![]() תודה רבה חבר'ה. שבת שלום.
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל זאת. הכל צונזר. האשכול ננעל כי כבר הסתדרת. יום טוב. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|