![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
פרישה זמנית מחברת
שלום לכולם .
אני לא מאמין כ"כ שאני רושם את זה וממש כואב לי הלב, אבל אני יודע שאם אני לא אעשה את הצעד העצום הזה יכאב לי הלב עוד יותר. לצערי, אני, טל מנהל חברת מודיע על פרישה זמנית מהחברה עד הודעה חדשה. איך זה הולך לפעול ? על השרתים אני ממשיך לשלם, את התמיכה אספק פחות או יותר .. אבל בפורום לא אסתובב הרבה זמן, לא אשקיע זמן בפירסומים וכו'.. אני אהיה זמין אך ורק בטלפון שמי שצריך אותו, יש לו אותו. ה ICQ הפרטי שלי נסגר מרגע זה עד הודעה חדשה, ה MSN כנ"ל. כמות הלקוחות הנכבדת של החברה, ועקב העומס הרב מפריע לי להתרכז בדברים שיותר חשובים לי כרגע ובמיוחד בדבר המרכזי של החיים שלי - הלימודים . כל מי שאני מעוניין לשמור איתו על קשר העברתי אותו ל ICQ ולמסנג'ר הפרטי שלי. כמה תודות שאני רוצה למסור לכמה וכמה אנשים... בראש ובראשונה - לתום, החבר היקר שעזר, תמך והקים יחד איתי את החברה המצליחה שלנו. אחרי זה, לצוות העובדים הנכבד והאחראי שלי. לאייל מחברת שרתים, אתה בנאדם מעולה ואין עליך! אבי מדיגיטק.. אתה בנאדם מצחיק וכיפי שמור על קשר! אלי דיגיטל טכנולוגיה, אח יקר! אממ... יש המון אנשים פשוט אין לי כוח וזמן וקשה לי להיזכר אחד אחד ולרשום את השם שלו וכו' וכו'.. ממש קשה לי לרשום את כל הדברים האלה, בכל זאת אני איתכם פה 8 חודשים ... ![]() היה נורא כיף להכיר, מי שרוצה את הפלא שלי על מנת שנהיה בקשר מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.. שיהיה לכולם בהצלחה בלימודים ובהצלחה בחיים, היה נורא כיף להכיר את כולכם! טל.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה לא כל כך פורש, אתה יותר מקטין את היקף המכירות, הפירסום והתמיכה שלך.
שיהיה בהצלחה טל. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני אשלם פחות על השרתים, יותר אחוזים ילכו לשותף שלי. אני אהפוך בעצם להיות תומך בחברה וקצת משקיע.. טל.
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה בהמשך הדרך טלושקה!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
טל היקר,
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, נראה אותך יום אחד ביל ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
חבל טל, צור איתי קשר במסנג'ר, אני גם רוצה להשאר איתך בקשר מידי פעם.
שתדעו שטל זה בחור שעוד צריך לחפש, אין הרבה אנשים כמוהו ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
בהצלחה בהמשך הדרך.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
חבל אתה בחור טוב
# 9 |
חבר בקהילה
|
חבל שאתה פורש.. למי אני אוכל להציק בקשר לדברים לא מובנים?
שיהיה לך הצלחה! בלימודים! אושר בחיים ותחזור! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
טל אני ישמח לדבר איתך בICQ
ושהיה לך בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|