|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לכם בקשר לגניבת הדומיין net שלי.
שלום לכולכם.
לפני כחצי שנה בדיוק , חבר שלי בשם אלמוג קנה את הדומיין net , מרם בן חמו שהאתר שלו הוא sskiza.com . טוב בקיצור כעבור חצי שנה , אלמוג הזה הביא לי את הפורום והדומיין נשאר איך שהוא. שאלתי אותו איפה פאנל הניהול של הדומיין , הוא אמר אצל רם בן חמו והביא לי את האיי סי קיו שלו. טוב עכשיו אני לא דיברתי עד עכשיו , כמובן הכל היה בסדר וכו'. יום אחד אני החטלתי לשנות את הפורום שלי , ותיכנתי תיכנות דומה לרם בבן חמו, עכשיו רם כתב לי הודעה באיי סיקיו אם אתה לא מוריד את התיכנות מהפורום שלך אני משנה DNS לשרת , ככה שהכל תלוי בו אתם מבינים כמה זבל בן אדם יכול להיות?! טוב , אמרתי לו אני לא רוצה להוריד עד שתיכנתי לקח לי מלא זמן . טוב הוא אמר תוך 15 דקות אין לך פורום , אמרתי לו סבבה, מה מתברר ? הוא שינה DNS לשרת אחר , טוב לא ידעתי מה לעשות, ניגשתי אליו אמרתי לו תחזיר לי בבקשה את הדומיין כי התיכנות לא שלך , אז הוא אמר לי לא מעניין אותי אם אתה לא מוריד אני לא משנה. טוב אני הורדתי את התיכנות וכו' , עשה טובה שהחזיר אחרי יומיים , טוב אחרי שהוא החזיר , שאלתי אותו האם אני יכול לקבל את הפאנל של הדומיין שלי אז מה הוא אומר לי ? "אני לא יכול לתת" , שאלתי למה הוא אמר לי "ככה". זאת צורת דיבור תגידו לי? זה שרות זה אמינות אתם היתם רוצים לקנות אצל אחד כזה דומיין ? כל מי שרוצה לקנות ממנו דומיין או כל דבר אחר, לא לקנות הבן אדם רמאי. שתיבנו הוא מחזיק אותי כשבוי אני צריך לעשות מה שהאדון אומר לי. אז מקווה שהבנתם ואם יש לכם דרכים לנסות לקחת ממנו את הדומיין אשמח לשמוע בפרטי. Last edited by neoyun; 07-01-07 at 17:22.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|