|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים כותבי מדריכים לפוטושופ
דרישות:
* אנגלית טובה מאוד * ידע נרחב בפוטושופ * חשבון paypal * נסיום קודם (יתרון) אני משלם לפי סוג המדריך ז"א יש 2 סוגים: 1. מדריך לאפקטים\לוגו\תפריט\באנר 2. מדריך מפורט וארוך למשל על עיצוב אתר שלם על סוג 1 , אני משלם 5$ על סוג 2, אני משלם 7$ התשלום הוא דרך paypal. למעוניינים - לפנות אליי באימייל או בה"פ אימייל - pseffect@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
2 שאלות: 1) המדריך באנגלית כמו שהבנתי נכון? 2) אני יכול לעשות מדריך מוקלט בוידיאו? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
על כל מדריך בפרט 5$ ? או על כמה מדריכים ?
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמה זמן לוקח להכין מדריך + תמונות? שעה? מה רע למישהו צעיר עם ידע בפוטושופ להרוויח 21~ שקל לשעה? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
צריך אבל אנגלית לדעת מצויין כדי לרשום מדריך.. בעקרון זה שווה למי שיודע אנגלית ממש טוב ולא צריך להתחיל לפתוח את מורפיקס. אני מוכן דביר.. הבעיה שלי זה האנגלית, יש לי דיי טובה אבל לא ממש חזקה לכתוב מדריכים, יש לך משהו לעשות עם זה? Last edited by iBConcept; 12-01-07 at 17:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
כי זה לא לשעה, תחשוב שצריך ידע כדי לרשום מדריך, הידע שצברת לקח לך זמן, אתה לא מוכר עיצוב לפי שעות, אתה מוכר לפי הידע והניסיון והתוצאה הסופית שיוצאת בזכותם.
מדריך יכול לקחת יותר משעה ו 20 ש"ח למדריך זה לא הרבה, דביר אין לך מה לצאת עליי, אני הצעתי לך הצעה, אין לי בעייה שסירבת לה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|