|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() Hello to all,
I search a work with steady monthly salary at one of the serious companies that here in the forum. I have great varied realms attempt. Then lets start : Knowledge and full control in the languages : JAVA, CPP. I learned in the university in the track of 3 years, there are certificates. Knowledge in the languages : PHP, ASP, CSS, JS. I learned in the autonomous method from the books Knowledge and attempt in the work with number control panel to the management of the servers such as DIRECT ADMIN, CPANEL , etc . Insofar and you are interested in the resume / a creation of contact, you will be able to do this by one of the situated ways in the signature, Continuation of pleasant day.
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולפי דעתי עם הידע שיש לך אתה יכול לפנות לחברות רציניות (מה שכמעט ואין פה בהוסטס). למרות שלפי דעתי חברות בארץ לא ישלמו לך שכר חודשי אלא ע"פ עבודות או השירות המסויים שתתן להם. לפי דעתי כדאי לך לבדוק את זה עם חברות מחוץ להוסטס... בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. מסכים איתך, לא היה לי הרבה זמן להתעסק בתחום השרתים הרבה, בסה"כ יש לי נסיון של שנה. 3.שלחתי למספר חברות את הקורות חיים שלי ואת ההאמת, תוך פחות משבוע קיבלתי 3 פניות ממספר חברות הייטק אשר רוצים שאתחייב לעבוד אצלהם כ-שנה מראש. 4. לשכוח ממשכורת חודשית קבועה? לא נראה לי מתאים לעבוד שחודש אני ארוויח 10 אלף שקל וחודש אני ירוויח 250 שקל(שיעור) , בכל אופן, אם מישהו יהיה מעונין, אתם מוזמנים.
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
שתי עצות ידידותיות:
1. אם יש לך באמת ידע, פה לא תמצא עבודה. אם יש לך ניסיון והכל, כנס ל-cps.co.il, הם חברה של השמה בהיי-טק ומניסיון, הם באמת טובים (לא עולה לך כלום) 2. אתה כותב באנגלית עם מילים יחסית גבוהות אבל הדקדוק והידע שלך בביטויים די נמוך. נראה כאילו עבדת עם מילון כדי לכתוב את זה. בקיצור, אל תכתוב באנגלית, זה לא יוציא אותך תותח, רק ההפך...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|