|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על עיצוב בבקשה
שלום, smartart עיצב לי עיצוב, אני מאוד אוהב, אך השותף שלי ביקש בכל זאת לבקש ביקורת, האתר אמור להיות מקצועי ונקי, ולהיות אתר למדריכי מדריכי ותכנות.
הנה העיצוב: http://free.actserv.net/images/193197index.jpg אשמח מאוד לקבל עליו ביקורות בונות. בתודה, איתי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב מצוין לדעתי,
צריך רק לשפר את התפריט ע"י צביעת השורה בצבע (הרקע ליד כל אופציה) באפור כהה לקטגוריה ואפור בהיר לאופציות. בהצלחה ![]()
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
די ריק, אין פה שום אלמנט עיצובי האמת, יש רק את התבנית של האתר בגדול. מה אמור להיות בחלק הראשי? אף אחד לא אמור לנחש...
לגבי הלוגו, לא אהבתי שהוא מורכב מ-3 צבעים, במיוחד שהחלק האחרון מוטה ומודגש. וחשוב, תבדוק לגבי זכויות יוצרים של הפונט העברי וגם לגבי האייקון (שד"א, מומלץ להפוך את הכיוון שלו שהוא יפנה כלפי הטקסט ולא הפוך)
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() לגבי זה שאין פה שום אלמנט עיצובים ויש רק את התבנית של האתר זה כל העניין כאן שהלקוח לא ביקש אתר מקושקש לדמיי הוא ביקש אתר נקי ולגבי החלק הראשי זה שוב בקשה של הלקוח ששם יכנס טקסט. לגבי הלוגו והאתר שמורכב משלושה צבעים גם זה בקשה של הלקוח. ולגבי הפונטים יש אישורים לגבי הכל אוכל לשלוח לך אם תרצה אגב. אתה מבין אחי מה שאני מנסה לומר שאני לא עושה כלום על דעת עצמי אני כאן אך ורק למאלות את רצון הלקוח. ואלו היו הדרישות שלו. יום טוב.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני באתי לפתוח את האשכול ע'מ לראות, נגיד שאתם באים לאתר, מה היה מפריע לכם בעין?
מה לא נוח? זה מה שחשוב לי... כדי לראות מה יש לשפר |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בסדר, אף אחד לא בא בטענות אליך, מה אתה מפחד
![]() ואתה לא צריך לשלוח לי שום אישור או הסכם שימוש, זה לא ממש מעניין אותי, רק ציינתי את זה שלא יהיו בעיות אח"כ עם זכויות יוצרים. ד"א, אם אתה אומר שאמור להיות שם טקסט בחלק הלבן, המבנה של העמוד (אם זה עמוד ראשי, אם הוא משני אז סבבה) פשוט גרוע. אתר מדריכים חייב להראות את מה שיש לו בצורה יותר בולטת מאשר טקסט.
# 7 |
Permanently Banned
|
נראה סביר.
אולי טיפה יבש.. החלק התחתון שלו ממש ריק.. אני לא מאמן אם מישהו יכנס לקטגוריה של מדריכים זה ימלא את כל זה.. תנסו לטפל בזה. תנסה לטפל אול טיפה בקטגורייות ותשקיע בהם. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
האיקון מדהים. אבל אם הוא לא עוצב ע"י המעצב. לא הייתי לוקח סיכון.
העיצוב סה"כ טוב מאוד, אבל אני יודע, שכשלקוחות קונים ממני עיצוב, אני מגיש להם אותו מלא בטקסט, כאמור, אם כרגע הלקוח מקבל את הPSD. זה יראה קטסטרופה.. המעצב צריך למלא הכל בתוכן, טקסט, תמונות, המצב האידיאלי, זה להגיש עיצוב שהמתכנת פשוט צריך להעתיק. כרגע, בעל האתר יצטרך לעצב לבד את תוכן האתר, וזה יראה על הפנים.. מנסיון.. העיצוב טוב. רק צריך למלא, ולוודא שהאיקון פרי המעצב. - כי בעל האתר יאכל אותה בסוף,לא המעצב. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יפה מאוד !! סחטיין איתי עיצוב קטלני
# 10 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד
בהצלחה |
![]() |