|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עצומה למען החקלאי - אפשר לשנות
מטרת העצומה להביע תמיכה בשי דרומי שקם להגן על ביתו ועל נפשו מפני ארבעה עבריינים שפרצו אליו באישון לילה בכוונות זדון ולהביע בפני רשויות המדינה תביעה חד-משמעית שלא להתנער מאחריותה לביטחון הציבור שהיא מחויבותה הבסיסית ולא לפגוע באלו שנאלצו מחוסר ברירה להגן על עצמם.
בלינק הבא : http://dromi.media-line.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי האנשים היחידים שצריכים לחתום על העצומה הזאת הם רק חקלאיים שגרים באיזור ההוא שהמקרה קרה. מכיוון שלשאר אין קשר.
תחשוב לדוגמא שמשהו קרה בתלאביב, אתה רוצה שאנשי ירושלים יצטרפו למאבק? לא... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
רשמתי את עצמי.
mlnn, אל תיקח את זה דווקא כנושא של חלקאים. באותה מידה זה יכול להיות תקף אליך במידה ויפרצו אליך הביתה.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז אם יפרצו אלי לבית אני אסתובב בשכונה ואבקש מאנשים חתימות...
פשוט אני באמת לא מבין למה זאת בעיה של אנשים אחרים שפרצו לי לבית, לי יש בעיה, אני אתלונן.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תאיר ראדה ז"ל נרצחה בקצרין. במה ההרגשה של אמא שלה שונה מההרגשה של אימא של מעיין ספיר ז"ל, למשל. חוצמזה, העצומה המטופשת למען טוטו תמוז, 35 אלף הצביעו, כולם אוהדי בית"ר? אני בספק.
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הבנאדם עצור כבר מעל לשבוע בגלל שהוא ירה באנשים שניסו לגנוב ממנו.. (נורא בכלליות, אני יודע), העצומה לא קוראת לכל מי שפורצים אליו הביתה לרוץ ולאסוף חתימות ברחוב..תקרא אותה שוב. מדובר בזכות בסיסית של אדם להגן על עצמו ועל רכושו.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגידו, אתם באמת חושבים שהעצומות האלו עוזרות? במיוחד אלו שלא עומד מאחוריהם גוף מסוים בעל כוח ציבורי. אם אתם חותמים וחושבים שזה יעזור במשהו, אתם טועים.
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לא..ואם זה יכול לעזור ולו במאומה (גם מודעות ציבורית זה רווח)..אז עשינו את שלנו ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
צודק, לא היה לי מושג.
בכל מקרה, לא הבנת אותי, אני טוען שהוא זה שצריך לארגן את העצומה בסביבה שזה קרה. וקראתי את העצומה, אין בה ממש הגיון מאחר שאין מה לעשות בנוגע לזה. העצומה הזאת לא תשנה את החוקים. לפי מה שאתה אומר הבנאדם כרגע רק עצור, אני דיי בטוח שבמדינות אחרות מקרים דומים אירעו והמתגונן אפילו נשפט ויצא אשם. אממ אין לי ממש עניין להמשיך ב"וויכוח" הזה, אתה מוזמן להגיב, זאת תגובתי האחרונה.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|