|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[ישראליים] דומיין ישראלי לשנה ב110 שקל !
דומיין ישראלי ב110 שקל מDTNT
תוך שעה מקסימום מרגע ההפקדה הדומיין יהיה כבר בהזמנה לעוד פרטים: ICQ - 254758377 MSN - AVIHUJA@HOTMAIL.CO.IL פלאפון : 054-3130497
# 8 |
חבר פורום
|
מה היתרון ברכישה דרכך במחיר יקר ממחיר עלות?
אשמח לדעת.. במידה וימצא יתרון אני קונה. כי במידה ואתה לא מקבל כרטיס אשראי זה רק חיסרון ברכישה מדרכך כי כאשר קונים מDTNT מקבלים את התמיכה שלהם והם חברה מעולה מניסיון כך שאני לא מבין את כל הקטע של אלו שמוכרים וניכנסים לתחרות של מי יקנה ממני אחרי שהאיגוד העביר את השרביט גם לספקיות אחרות שהם מורשות בכך עוד ! |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
![]() כל בנאדם שלא ישקר או שהוא ממש מפגר וחושב שלהזמין דומיין לשנות פרטים וכו' זה קשה יגיד לך להזמין לבד אם יש בידך את האפשרות! למה באמת לא צריך ללמוד או משהו מכניסים פרטים בוחרים דומיין לא בעיה במידה ויש אתה מתקשר והם כבר מדריכים אותך עוזרים לך בכל בעיה:\ במיוחד שDTMT חברה ישראלית את הדומיין הראשון שלי הזמנתי לבד מגלובאט:\ אז כבר תבין לבד... * * * הצעה לכל אלו שמתחרים על הדומיינים עכשיו ולמכור כמה שיותר דומיינים וכו' קבלו כמה הצעות ורעיונות מתנת דן רעיונות בע"מ ![]() תקימו אתר לא יזיק הודעה בהוסטס קצת יבש אבל אתר עם איזה עיצוב חביב עם הסברים והכל מסודר זה יהיה מאד מושך יחסית להודעה בפורום + תיתנו מתנה של איכסון נגיד לחודש עד 3 חודשים בהזמנת דומיין ובאמת לא חייבים למכור במחיר עלות אפשר לקחת עמלה של 20 ש"ח למה גם אני מזמין ומוכר וכו' ומחיר עלות אחלה לחברים וזה אבל כדי להיות ריסלר נו באמת למכור ככה??? קחו עמלה לא גדולה אבל עדיין שיהיה לכם קצת בתודה דן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|