|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש איחסון לפורום דיי גדול (תשלום לחצי שנה מראש)
שלום לכולם
אני זקוק לאיחסון בגודל הבא: 900 mb שטח איחסון 90 gb תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה האיחסון הוא לפורום דיי גדול שרוב הזמן קצת מעמיס את השרת את האיחסון אני אקנה במידה והמחיר ישתלם לי לחצי שנה מראש התשלום יועבר בהעברה בנקאית במידה ובעל העסק משתמש בחשבון בנק פועלים בבקשה, מידה ויש לכם שרתים שאמורים להחזיק דברים קטנים אל תציעו אפילו כי זה יהיה מיותר לי ולכם אני מבקש שכל מי שמציע לי ישאיר מספר פלאפון שלו ושיתחייב לי שהוא עסק רשום וכו' אם יש לכם ריסייליר או שרת שלא יכול לעמוד בעומסים אל תציעו לי בבקשה.! יום טוב, איציק לוגסי Last edited by itziklug; 23-01-07 at 22:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
היי, לפני שאציע, אשמח אם תשלח לי פה או בה"פ - לינק לפורום, סטטיסטיקות גולשים וממוצע תעבורה שאתה מנצל בחודש.
שים לב, לפני שאתה בכלל בוחר בעסק מסויים מפה, אני ממליץ לך לדבר איתי לפני כן, אתה כבר תבין למה. תודה, המשך יום נעים.
# 5 |
Permanently Banned
|
שלום לך ,
900 מגה שטח אירוח 90 גיגה תעבורה הכל ללא הגבלה. מחיר חצי שנתי : 855 ש"ח האתר ישב על שרת חזק דואל קסאון המיועד לאתרים כבדים. השרת בעל 4 גיגה זיכרון. בעל 2 מעבדים ובעל אבטחה נגד התקפות ברמה גבוהה. לפרטים או הזמנות : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:30 עד 23:00 אורנג' : 054-8022863 מירס : 0576622261 פקס העסק : 077-7192828 בברכה , |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
יודעים לי מספר פורומים כבדים מאוד שיושבים על השרת שלהם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |