![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש איחסון קטן לשנה
אני מחפש איחסון 5 מגה ו 5 גיגה תעבורה
לשנה שלמה! הדבר החשוב זה שיהיה מתזמן המשימות cron jobs פועל למשך כל השנה חובה חברה שבשוק מעל חצי שנה-מוכרת ועמידה תמיכה אני לא צריך-אולי בהתחלה רק עם המתזמן המשימות וזהו להצעות פה בלבד! מחיר לשנה בשקלים ואם ניתן אז-מחיר בדולרים העברה מ paypal תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל לשנה+. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 013. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה במערכת AWSTATS אשר ממחישה כניסות לאתר, תעבורה ועוד פרטים לגבי רוחב הפס שהאתר לוקח, זאת בשבילך ובשביל אתריך וכן על מנת לבדוק אם הפאנל DA לא משקר. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - חבילת אכסון בסיסית + מתזמן משימות אישי. 250 מגה שטח אכסון + 20 ג'יגה תעבורה. מחיר שנתי - מבצע להודעה זו בלבד 130 ש"ח כולל גיבוי יומי בחינם! *למנהלים, כן, ידועה לי החבילה אותה ביקש, אך אני לא סוטה מהחבילות אותן הקצתי, לכן החבילה אותה דרש והחבילה הבסיסית שלי יינתנו באותו המחיר. יצירת קשר: איסיקיו - 170-925-340 מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net פלאפון (זמין כמעט כל היום) 0509240124. טלפון קווי, בזק (זמין כל יום בין 14:00 עד 22:00) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
נריה, אם זה לאתר יהדות תקבל ממני בכיף ללא תשלום.
אם לא אז ההצעה שלי היא: 150 מ"ב אחסון 10 ג"ב תעבורה חודשית במחיר של 150 ש"ח לשנה מראש. אם אתה בכל זאת רוצה חבילה כמו שציינת בהודעה שלך, אז המחיר שלה הוא 60 ש"ח לשנה. יש לך אותי במסן: maker11@bezeqint.net כל טוב, דוד מאיר-לוי. Last edited by דוד לוי; 23-01-07 at 22:04.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|