![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
חמפש רסילר 2 ג'יגה
שלום
אני מחפש רסילר של 2 ג'יגה , בחברה אמינה וטובה עם וותק של מעל שנה כאלה שנותנים תמיכה ושירות כמו כשצריך . אני מוכן לשלם 3 חודשים מראש. אבל לפני שאני משלם אני רוצה יומיים נסיון לראות שהשרת אכן עובד מהר ובלי נפילות. אפשר להציע פה ואפשר לשלוח לי לפרטי. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום.
2GB 100GB תעבורה מחיר חודשי:96 ש"ח מחיר ל3 חודשים:280 ש"ח וותק של 3 שנים. מספקים חשבוניות מס. יש אפשרות לנסיון של 24 שעות. אתה מזומן לצור קשר: http://www.lom.co.il/pages/PhoneSupport.html המשך יום נעים ושבת שלום. |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מחיר הריסיילר המבוקש: 55₪ לחודש. לפרטים נוספים אתה מוזמן להכנס לאתרינו: אקספרט-סרב - אחסון אתרים . לכל שאלות נוספות אתה מוזמן להתקשר: 0523873298 שבת שלום ומבורך, מושיק ברק.
# 5 |
אחראי פורום
|
3 ג'יגה אכסון
300 ג'יגה תעבורה מחיר חודשי - 60 ש"ח. תלת חודשי - 150 ש"ח. (בקניה לשנה, שם מתחם עולמי חינם). (2 ג'יגה ו3 באותו המחיר לכן הצעתי 3). וותק של שנה וחצי. צור קשר admin at freshserv.net
הוסטסניון
|
2GB שטח איחסון
200GB תעבורת נתונים כל השאר ללא הגבלה HOSTRICK קיימת למעלה משנתיים, מומחית בתחום איחסון אתרים עם פיתוחים יחודים לה(כגון הפאוור-ריסלר, פאנל ניהול לשרתי רדיו ועוד מספר תוספות יחודיות!!!) כל זאת ב 70 ש"ח לחודש בלבד. ניתן לקבל התנסות, יש לצור קשר בטלפון שמספרו 0524456137 בברכה, גיא. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|