|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין חדש-ישן: MyPlaylist.co.il
מה דעתכם?
![]() האמת שקניתי לפני כמה חודשים... (הוא אפילו קיבל PR1 ![]() כרגע אני חושב על מכירה (אשמח לקבל הצעות), אבל אם יש לכם רעיון לאתר שאפשר לפתוח עליו אני אשמח לשמוע בהודעה פרטית. ![]() Last edited by Night; 18-02-07 at 00:08.. |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מה? למה אסור לי לשאול לדעת הפורום על דומיין שנקנה לפני חודש?
למה זה צריך לשנות למישהו? למרות שהוא נקנה לפני מספר חודשים, זה לא שאני מבקש עליו ביקורת בפעם השניה או משהו... אני לא מצפה לתשובות לשאלות האלה, רק מבקש מהמנהל לא לנעול. תודה תאי, אני אשלח לך הודעה עם הפרטים... |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
דומיין נחמד מאוד..
אבל לדעתי אין הרבה דברים שאה יכול לעשות איתו.. כי איך שהאתר יגדל יורידו לך אותו בגלל זכויות יוצרים.. אפילו את 91fm הורדיו לכמה חודשים וזה נחשב לאתר גדול.. אז אל תנסה לעשות משהו לפני שתקבל אישור מחברות של זכויות יוצרים (אקו"ם - שם שמתאים להם, לא?. חח.. ).
תודה על תרומתך.
|
אין לפרסם בקשות לביקורת על דומיינים שנרכשו מלפני חודש מכיוון שזה יצור עומס בכמות הנושאים בפורום.
כל משתמש יבוא עם הדומיינים הוא קנה אי פעם ויציג אותם וזה פשוט לא יגמר. לכן יש נושא מרוכז בנעוץ (אני מאמין שהוא עדיין שם..) שבו מפרסמים דומיינים שנרכשו בעבר אך לא ניתן לבקש עליהם ביקורת. מי שרוצה לקבל עליהם ביקורת יכול לקבל בהודעה פרטית לאחר שהוא שלח את ההודעה בנושא הנעוץ. לכן, כמו שתאי הסביר עברת על חוקי הפורום ולכן, הנושא ננעל.
|
|