|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
יש לי דף בית עם PR5 ואני מחפש להחליף קישורים
שלום לכולם.
יש לי דף בית עם PR5 ודירוג אלקסה של 90000 (וממשיך להשתפר) אני מחפש להחליף קישורים עם אתרים אשר לדף הבית שלהם יש דירוג PR4 ומעלה. אני לא אחליף קישורים עם אתרים שהוקמו לצורך החלפת קישורים או שיש להם דירוג אלקסה נמוך, אני מציע קישור איכותי מדף הבית בתמורה לקישור איכותי מדף בית בלבד! לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות בפרטי ולציין את פרטי האתר שלכם |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה מציא גם פרסום באתר בתשלום?
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה הכתובת של האתר?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
PR4
אתר העלאת קבצים והעלאת תמונות אם אתה מעוניין להוסיף צור איתי קשר (פרטים בחתימה) או הודעה פרטית http://www.upfree.net/ |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אפשר להחליף דרך CSF.CO.IL שהוא PR4
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
סליחה על הבורות, אבל מה זה אלקסה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אלקסה הוא דירוג של אתרים המתחיל מ-1 (yahoo!) ועולה,
הדירוג נקבע לפי כניסות לאתרים, כאשר הכניסות הינם רק כניסות של גולשים עם סרגל הכלים של אלקסה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אתה יודע על פי מה נמדד מדד אלקסה שאתה קובע שאתרים עם דירוג אלקסה נמוך לא נחשבים בעינך?
זה לא האתרים הכי ניצפים[עובדה שגוגל מקום שני/שלישי לא זוכר] אלא האתרים שגולשים שהתקינו את הסרגל שלהם נכנסו לאתר שלך הכי הרבה ככה שזה לא משנה בעצם כלום ואי אפשר ממש לבדוק נתונים עם זה. אם תרצה נתונים אמיתיים בקשר לאתר שלך יש את גוגל אנליטיקס ועוד כמה מאוד טובים ואם אתה צריך לאתרים אחרים תראה מי מקשר אליהם באיזה איכות הקישורים כמה קישורים בעמוד כמה דפים באתר אונדקסו האם הם בDMOZ זה מה שלדעתי קובע בבחירת האתרים הכי טובים לקשר אליהם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|