|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם.
אוקיי קודם אני אתן פרטים: אז ככה אנחנו (smart-art & lazertekk) מחפשים צוות שיעזור לעסק לשגשג ולהתפתח. העסק הינו עוסק בעיצוב אתרים אירוח אתרים וקידום אתרים מטרתנו היא לקדם את העסק כמה שיותר בעזרת אנשים בעלי: אמינות,יחסי אנוש מצויינים,יכולות גבוהות במיוחד,והכי חשוב רצון! לעסק יש שרת מושכר בארה"ב שעלה לנו הרבה מאוד כסף.! (95% UPTIME) האנשים אחריהם אנחנו מחפשים הינם: - מתכנתים. - אנשי מכירות. - מטווחים. - מנהלי אתרים. כמה? למה? מתי? איפה? כאן אני אתן טיפה יותר פירוט על כל משרה: מתכנתים: אנחנו מחפשים מתכנתים בעלי רמה גבוהה בכדי להרים עסק חדש מקצועי בעל יכולות גבוהות במיוחד לבניית מערכות בתשלום מלא כמובן! אנשי מכירות: מה שאנחנו רוצים מאנשים המכירות שלנו זה לרדוף אחר לקוחות אני מחפש אנשים מכירות נודיניקים! ולא אנשי מכירות שירדמו בזמן העבודה לגבי התשלום כל לקוח שאיש המכירות יביא מקבל כרטיסי ביקור משלו במקרה וירצה להציע את שירותינו לעסקים שונים ועל כל לקוח שיביא יקבל 35% מהסכום שהלקוח ישלם. מטווחים: בעלי יחסי אנוש מצויינים שמכירים הרבה מאוד אנשים שצריכים איכסונים,עיצובים,קידומים ובקיצור כל מה שרק עולה בראש שאומרים את מילה:"אתר באינטרנט". מנהלי אתרים: יש לך אתר טוב? אין לך איכסון? אין לך דומיין? בוא ותספר לנו על האתר שלך במקרה ובאמת תשכנע שהאתר שלך יכול לשגשג באינטרנט תקבל את כל הכלים הדרושים כדי להקים אתר מושלם ותהפוך להיות חלק מרשת האתרים שלנו. אופציות ליצירת קשר: איתי נעמן: (0542323965) / (459811550) / ( email-etaynam@gmail.com) יאן גלייזר: (0508627989) / (450428418) / ( email-lazertekk@gmail.com) שיהיה לכם המשך יום נהדר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כעיקרון זה עובד ככה אנחנו צריכים עבודה אני אומר לך מה אנחנו צריכים אתה מכין ומקבל על זה תשלום כל עוד אנחנו משלמים על התיכנות הזכויות שלו הם שלנו לפרטים נוספים צור קשר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|