![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מדעי המחשב כדאי?
שלום חברים
כדי לי לקחת מדעי המחשב בתיכון? זה קשה? מה לומדים? תעזרו לי אם יש לכם המלצות למגמות השמח לשמוע |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מדעי המחשב? לא נתנו לכם חוברת הסברים על התחום?
עם אני חושב שזה משזה אז כדי לך תפרט בדיוק על מה הולך החומר? הכרת המחשב? שפת תיכנות? חומרה ורשתות? לא הבנתי... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני עכשיו כיתה ט עולה ל י'. הם אמרו שהם יסבירו לנו קצת על הנושא אבל אני רוצה לשמוע קצת ממי שעשה את המגמה הזו ואם זה כדי בסוף. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
שמע אני עשיתי יחידת "מתנה" במדעי הטכנולוגיה, נשמע מסובך אבל זה חובר של 50 עמודים עם דברים ממש פשוטים - פשוט יחידת מתנה.
תחפש קצת מידע על התחום אם זה אותו דבר לך על זה
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם אתה אוהב את הנושא הזה אז לך עליו.
אל תלך למשהו שאתה לא מתחבר אליו. כמובן שהנושא הזה הוא תיכנות וכל מה שסובב סביבו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מגמה במתנה!
רוץ על זה.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
ממש אל תרוץ על זה אם אתה אחד שלא אוהב להשקיע וממש גרוע במתמטיקה+אנגלית, יש שם שימושים במקצועות אלו ולפעמים זה יכול להפיל אותך,
בכל מקרה אני עשיתי את ה-2 יח"ל הראשונות, יצאתי בשנה יא'(השנה) ואני חוזר שנה הבאה שיהיה לי 3 יח"ל. הנושא לא דיבר אליי ולא קשור למה שאתה מתעסק בו בטח, הכל שם זה 4 יח"ל פסקל\C+ משעממות למוות
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וכבר עכשיו זהו, מורידים את פסקל, משנה הבאה... ז"א שכיתות ט' שעכשיו, כבר לא ילמדו פסקל.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מדובר במדעי המחשב (לא הנדסת התוכנה) אתה לומד את יסודות התכנות דבר שהוא ממש לא פשוט !!! משמע שאתה עומד לחזור בזמן לעידן המחשבים שהיו בגדול של חדר ותשתמש באותם כלים שהיו אז. אני ממש סבלתי שם ! ! כמובן שתי היחידות הראשונות קלות מסכים, אבל אחר היחידות של עיצוב תוכנה (וזה ממש לא קשור לגראפיקה) הם פשוט סיוט ! אני הייתי שם כמו בסין ! מתוך 10 אנשים שהתחילו סיימו רק 4 אני לא צוחק איתך ! זו מגמה קשה נקודה ! ותקח בחשבון שמדובר ביותר שעות מכול מקצוע אחר ! מדעי המחשב לומדים הרבה יותר שעות מכול מגמה אחרת, נכון שזה נותן לך יותר מניהול עסקי וחשבואנות(ואני לא רוצה להגיד מי האוכלוסיה שבדרך כלל לומדת שם) עליהם אתה לא מקבל בונס, אבל השאלה אם תוכל לראות את החברים שלך (אני לא יודע מי הם החברים שלך ולא רוצה שתקח את זה אישי וכמובן לא יודע מה השכלתם) הולכים לבית אחרי השעה 6 כשלך יש עוד שלוש או ארבע שעות מינימום להישאר , קצת מבאס. אם אתה לא פריק אני מציע לך להתרחק משם. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לך על כימיה מורחב, גם ריאלי וגם הרבה יותר קל מפיזיקה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|