|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[PHP] בעיה בפונקציה לניהול פרטי משתמש
שלום.
היום עשיתי פונקציה המנהלת את פרטיהמשתמש, כלומר כאשר אני קורא לפונקציה אני מציב לה הוראה ולפיה היא נותנת לי את המידע שאני זקוק לו לפי ההוראה שנתתי לה. עכשיו הוספתי חלק אשר בודק האם המשתמש מחובר. החלק הזה בודק אם המשתמש מופיע כמחובר במסד + האם הזמן שהוא יכול להיות מחובר לא עבר את המקסימום שהוקצב לו. (בהיתחברות אני לוקח את הזמן הנוכחי (בעזרת TIME) ומוסיף לזה מספר מסויים של שניות ומכניס למסד. לאחר מכן בבדיקה עצמה אני בודק אם הזמן הנוכחי לא גדול מהזמן שהוקצב לו) עכשיו הכל עבד עד שעשיתי משהו...שלצערי אני לא יודע מה זה היה והאופציה שהוספתי תמיד מחזירה לי ערך FALSE. מה שגורם לכך שהמשתמש מתנתק. הפונקציה במלואה: PHP קוד:
PHP קוד:
עריכה: בדקתי מספר פעמיים שהזמן שהוקצב למשתמש אכן גדול מהזמן הנוכחי (בשניות לפי TIME)...אפילו שמתי שם 999999999999999999999999 (שזה בהרבה יותר גדול מהזמן הנוכחי) אך עדין זה מחזיר לי ערך של שקר =/ Last edited by ShoQER; 08-03-07 at 19:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
זה לא הגיוני בכלל
PHP קוד:
את זה כתבת בתנאי, תחשוב הגיוני, אם ה$ctime, זה הזמן הנוכחי, איך הוא יכול להיות קטן מהזמן שבו התחבר המשתמש? הרי השעון סופר 1, 2, 3, לא 3,2,1 ![]() מקווה שהבנת -טל |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח אני הבנתי...פשוט אתה לא הבנתה את ההסבר שלי...
המשתמש מתחבר כאשר הזמן שהיה אז היה: 176974234 (סתם משהו) אני מוסיף לזה 3600 נגיד ואז מכניס למסד. כלומר מה שנכנס למסד זה: 176977834 לכן זה הגיוני שהזמן שהוכנס למסד יוכל להיות גדול יותר מהזמן הנוכחי...ככה אני פשוט בודק כמה זמן המשתמש מחובר והאם הוא עבר את מגבלת הזמן האפשרית. |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בנוסף דרך מאד גרועה לשימוש בקלאסים תעשה אינסטנאס לקלאס ותייבא אותו לפונקציות בעזרת GLOBAL
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
PHP קוד:
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
מבחינת השגיאה שלך זה לא משנה הרבה
מבחינת נכונות ותמיכה מורחבת באובייקטים זה הדרך הנכונה לעבוד ומומלץ שתתרגל לעבוד כך :: שייך לגרסאות הישנות של PHP שם התמיכה באובייקטים לא הייתה רחבה כמו היום.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
PHP יכול להיות ממש מעצבן לפעמים לא כך?
מצאתי מה היתה הבעיה וכרגיל זה בגלל ששחכתי לשים איזה משהו קטן וטיפשי...זה ממש מרגיז נכון? טוב בכל מקרה שחכתי סך הכל לשים break בסופו של הSWITCH הראשון (ההוא שמבצע את הפעולה של הבדיקה)...כנראה זה גרם בסופו של דבר להחזיר ערך של שקר... אפשרי לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|