|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
שאני אשלם? ח-ס-ו-ת!
חסויות, מה דעתכם?
שלום, רציתי לשאול את חברי הפורום מה דעתם על חסויות בתחום אכסון האתרים...האם מוצדק לתת חסות? האם כדאי ולמי? הדעה שלי (אולי תצליחו לשנות אותה) - אני אישית לא מביא חסויות מזה 7 חודשים... כיום אני לחסות מתייחס כמו לזבל (מצטער על המילה) ולכן אני לא נותן חסויות - אי נעימות לי ולאחרים...בנוסף לכך שזה לוקח משאבי מערכת וכסף. לאלו שאומרים שלאתרים גדולים כדאי לתת חסות, גם אני, כל אתר שיגיע אלי ולא משנה מי (אולי בודדים ממש..1-2 ענקיים) לא מביא חסות ולא אביא. אשמח לשמוע את דעתכם ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
אם הייתי בעל עסק לא הייתי נותן חסות לאף אתר.
ואם הייתי בעל אתר גדול(זאת אומרת בין 3-5 אלף ביום) לא הייתי לוקח חסות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גיא אתה יודע למה אנשים מבקשים חסות?
כי עסקים התחילו לתת. אחרת אף אחד לא היה מבקש. יש מספיק שירותים חינמיים וכמו שאתה לא הולך לחנות ומבקש ארון תמורת הסמל של החברה על אחד המדפים, אף אחד לא היה מבקש אחסון חינם תמורת באנר. חסות זה דבר טוב. אבל לאתר חדש שאפילו לא הוקם לא מגיעה חסות. למה מכבי חיפה או קבוצות אחרות מקבלות חסות מחברות גדולות? כי יש להם את הקהל והם נותנים את הפירסום שמפיק כדי להחזיר את ההשקעה. ברגע שיש אתר שמוכיח את עצמו, ואתה יודע שהכסף שיגיע לך מהבאנר או כל דבר אחר באתר שלו, הוא גדול או דומה לסכום שהמוצר עולה אצלך, כדאי לך לתת חסות, ולהתייחס אליה כאל לקוח רגיל. אבל באותה מידה אם מישהו בא אליך, ואומר שהוא מקים פורום שבטוח יצליח עם סאב דומיין של דומיין ישראלי ומנהלים איכותיים, לא הייתי ממליץ לך לתת לו חסות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אם האתר הוא אתר טוב אין סיבה א לספםק לו חסות.
אתר עם 2000 כניסות ביום שהוא גם אתר איכותי יכול להביא לך המון תועלת,יותר מה100 שקל שירוויח בעל האתר.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לי יש אתר שמינימום כניסות ביום 5000 ייחודיות
ואני קונה שרת הבסיס נתונים שלי שוקל מעל 350 מגה מי המטורף שהיה נותן לי חסות לכזה מסד? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לסכם את זה ככה
כל עוד החברה יכולה מבחינה טכנית לשים את האתר על השרתים שלה, ויוצא לה משהו מהחסות הזאת אז למה לא? ![]()
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם ynet היו באים אליך ומבקשים חסות, אבל אתה תצטרך לשכור שרת שלם בשביל האתר ושרת שלם בשביל המסד, לא היית מסכים? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אם האתר גדול ובאמת יכול לספק את החסות שאתה בעצם מחלק בחינם, זאת אומרת, שהפירסום באתר עובד ואתה מקבל לקוחות חדשים.
גם לא לכול אחד צריך לתת חסות, כי כמו שאמרו יש אנשים אומרים יש לי אתר חדש אני מבטיח לך מלא אנשים, בטח שזה לא משתלם. וגם היום כול אחד חושב שחסות זאת לא בעיה, כול אחד מתחיל להגדיל את החסות, או לקבל חסות על שטויות לפעמים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך!
|
אני אישית, נגד חסויות.
אין לי אף חסות על השרת וגם לא היו לי בשנתיים האחרונות. יש את אלה שפונים אליך ואומרים "השקעתי באתר 2000$ - זה אתר שמבטוח יהיה טוב תן לי בבקשה חסות". אני אומר - "אם השקעת 2000$ אני בטוח שאפשר להשקיע עוד 30 שקל בחודש ולא להתסבך עם עניין החסויות" |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|