![]() |
# 1 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
![]() אני לא זוכר את הכינוי שלו בפורום:
הינה שיחה אחרונה שלי איתו: ציטוט:
ומי שבונה מערכת גם יודע איך לפרוץ אותה! והמערכות הוא לא עשה בשבילי זה היה לו. ואחרי יעוץ שלי בפורום אמרו לי לא לקנות את זה ולא שווה לי על דומין!... ולפי מה שהיבנתי זה מערכות חינמיות שאפשר להוריד אותם מאיזה מדריך!... ויש לי משהו אחד להגיד לך אתה יכול לכתוב ביקורת על האתר שלי כמה שאתה רוצה אבל אני יודע שאתה שקרן!ואני שמח שלא קניתי את הדומין!.... מי שהולך לקנות ממנו תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!!! Last edited by just-music; 31-10-05 at 20:25.. |
|
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באמת מאוד מגעיל ואני לא מבין אותו אפילו אם הוא הכין הוא צריך להכין רק אחרי שתביא תמילה האחרונה שאתה לוקח אז כנראה באמת זה מוכן..
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
על מה אתה רושם ביקורת?
לא היית לקוח שלו. לא שילמת לו. ושיחת איסיקיו אפשר לשנות. |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אוף כל הודעה שלך אתה סתם מקשקש! הוא כותב ביקורת כדי שאנשים לא יטעו כמו שהוא טעה! שמע לא חייבים לקטול כל אחד! דיי זה נמאס כבר!!! ומגעיל מה שהוא עשה... |
|
![]() |
# 7 |
кто ты?
|
אני מכיר אותו.
אני בניתי לו את מערכת הד"שים. כל יום הוא מטרטר אותי לשדרג אותה בחינם, ללא כל סיבה מוצדקת. |
![]() |
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
בבקשה הוא רמאי לא רק שהוא לא עשה את זה הוא גם מנסה למכור את זה,אנשים אני לא זייפתי כלום אני נשבע לכם בכל היקר לי!... ***ולסליחה שהכותרת לא נכונה וכתוב מעצב |
|
![]() |
# 9 |
תרם רבות להוסטס
|
נראה שלא זייפת..
גועל נפש.. שים לב למעצבים לפני שאתה מבקש מהם משהו. שים לב למקצועיות שלהם, לדיבור שלהם, ותחליט אם הוא מספיק בסדר. |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|