![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה בקשר למפרט
לא היה לי כח לכתוב =] , אז:
לקחתי את המפרט מ KSP, אבל לא נראה לי שאני קונה משם. איך המחשב? אני עורך קצת סרטים, סרטונים ![]() ובכ.מסך כדאי GigaByte או Point of View? או בכלל משהו אחר? וגם אני משדרג ל DX10 בעוד שנה בערך. גם מארז לקחתי סתם משהו במחיר של הפוסידון של ג'יגהבייט, כי כנראה אני לוקח אותו. תודה למי שעונה =]
בברכה, אברהם. Last edited by ReFlecTion; 15-03-07 at 16:14.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אוקיי מחשב טוב להיום, פחות טוב למחר.
מתאים לכל המטרות שלך, רק הכרטיס מסך ידפוק אותך אם אתה גיימר רציני, כי עוד מעט מגיע D10X, למשחקים קלים, הכרטיס יריץ. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מה שניתאי אמר מדוייק לגמרי היום תהנה מחר תתענה וחבל תחשוב גם על המחר..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
DX10 בנתיים אני לא צריך.
תאמין לי יש לי את ה ATi Radeon 9200 SE ( כן כן =] ) כבר 3 שנים. אני מסתדר איתו פחות או יותר. אני מאמין שעם ה 7600GT אני יסתדר יותר טוב. בנתיים גם ככה אין משחקים שתומכים ב DX10, אני יקנה כבר בעוד שנה בערך כרטיס מסך חדש שאני יעבוד קצת וזה ![]() אבל ככה, המחשב טוב? הוא יריץ את ה NFS:Carbon (למשל) על רזולוציה של 1024X768 ואפקטים באיכות גבוהה?
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תשמעו, תרדו מזה:
אין טעם לקנות היום כרטיס DX10, במיוחד לא כשהטכנולוגיה בחיתוליה. עדיף לחכות חצי שנה-שנה. בקשר לכותב ההודעה: יופי של מחשב, למרות שאם זה לא דחוף הייתי מחכה חודש להורדת המחירים הדרסטית במעבדי אינטל ואפילו שוקל לקנות מעבד E6600 או משהו בסגנון. ספק כוח: אני הייתי קונה LIBERTY 500W של ENERMAX במקום (או 400W אם אין תקציב להוסיף עוד 100 שקל). זכרון: אם אתה רוצה להחזיק עם אותו מפרט לפחות שנתיים תשדרג ללפחות כפול זיכרון.. אבל זה תמיד אפשר לשדרג בהמשך. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה אומר צריך לרדת המחירים בוודאות? בא בטוב =] ותודה NetSign, חשבתי אולי הוא לא יעבוד הכי טוב.
![]() |
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
באפריל יורדים המחירים (באמצע אפריל - זה יכול להגיע לארץ לקראת סוף אפריל - תחילת מאי). |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אוקיי, תודה =]
מה עם הפוסידון? אתה יודע אם הוא טוב?
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|