![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
צריך עזרה בקנייה מגודדי.
שלום.
אני רוצה להזמין מגודדי דומיינים.(מס דומיינים) איך אני מזמין ? מה זה מצריך ממני? עם מישהו יכול להביא תמונות של איך מזמינים או משהו זה יכול לעזור.. ועם לא אז פשוט להגיד לי איך... ודרך אגב מה זה רייסלר דומיינים? כמה דומיינים צריך להזמין כדי להיות רייסלר דומיינים? ומה זה נותן לי? תודה רבה לעוזרים..
# 2 |
חבר על
|
חשבון פייפל, או פשוט כרטיס אשראי בינלאומי, או דרך העברת כסף אחרת שתמצא (דואר לארה"ב, לדוגמא).
(באופן אישי אני משתמש בפייפאל). ריסיילר דומיינים זה בסה"כ שאנשים קונים דרכך, לא ניסיתי לראות אם זה קיים בדומיינים עולמיים. רוב העסקים עובדים עם קנייה עצמאית ורישום על שם הלקוח. אין הגבלת דומיינים, ואם זה אכן קיים לדומיינים עולמיים, פשוט זה עולה -לך- פחות. אמ... זה הכל.
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם שכחת סיסמא - יש באתר Paypal.com אפשרות לשליחתה למייל איתו נרשמת. בכל מקרה, אם אינך זוכר עדיף לך להרשם מחדש. פייפל בעקרון יכול לקלוט כסף מכרטיסי אשראי בינלאומיים, ומחשבונות פייפל אחרים. אני מאמין שקיימות דרכים נוספות להפקדת כסף בחשבון פייפל, מעולם לא השתמשתי בהן.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
הגעתי למצב הזה:
http://www.2send.us/picture.php?file=236d674881.PNG מה עכשיו לעשות? אני רוצה שהכתובת דומיין תיהיה על איחסון של חברה אחרת מגודדי...
# 8 |
חבר וותיק
|
אני לא מנסה להסתיר כלום חוץ מאת שם הדומיין אבל אני לא יודע מה צריך להראות לכם ומה לא..
בכל מקרה תודה עוזרים לי באייסיקיו אפשר לנעול תודה רבה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|