![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[CSS+XHTML]הרקע משתכפל למה?
יש לי קידוד אני מכין כרגע עכישו הבעיה שלי בו שהרקע שאני מכין משתכפל ניסיתי לקבוע גובה ב-CSS ניסיתי לקבוע לו background-repeat אבל עדיין הוא ארוך מידי ואני חייב לדייק בכל פיקסל ופיקסל אז הנה תמונה באקספולל:
![]() והנה כמו שאני רוצה שזה יהיה ככה זה נראה בפירפוקס: ![]() אם מישהוא יודע בבקשה תתנו לי את התשובה ניסיתי כל דבר בבקשה אני חייב את זה כמה שיותר מהר תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עשית repeat-x בלבד?
תנסה שלא יהיה רווח של שורות בתוך הTD/DIV הזה. למשל שיהיה קוד:
<td></td> <div></div> קוד:
<td> </td> <div> </div>
# 3 |
חבר וותיק
|
ניסיתי כבר וזה לא עזר ניסיתי אפילו לקבץ את כל הדיבים לשורה אחת גם זה לא עזר ניסיתי את כל סוגי הסידורים ד"א אני משתמש בתוכנה dreamwaver וכשאני במצב design או split זה מראה לי בעיצוב כאילו הכל בסדר
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
חשבת להביא קוד שנראה מה לא בסדר שם?...
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני יביא רק את הקוד של החלק הזה:
HTML קוד:
<div id="main"> <div id="header"></div> <div id="ads"></div> <div class="space2"></div> <div class="space3"></div> <div id="text1"></div> <div class="space2"></div> <div id="text2"></div> <div class="space4"></div> </div> ד"א ניסיתי למחוק כבר את הרווחים וזה לא עזר... הנה הקוד CSS של אותו המלבן שמשתכפל לי: HTML קוד:
.space2 { background-image:url(images/index_03.gif); width:514px; height:15px; } |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תנסה להחליף את שורת הרקע בשורה הזו:
קוד:
background: url('images/index_03.gif') repeat-x top right;
# 7 |
חבר וותיק
|
אםם אני ניסיתי כבר אבל ניסיתי גם עכשיו וזה משאיר לי פשוט כזה שטח ריק לבן
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
יש לך פעמיים space2 אולי זאת הבעיה?
# 9 |
חבר וותיק
|
![]() ![]() אסור שיהיה פעמיים אותו ה-id אבל class מותר בגלל זה גם השתמשתי בו וגם חוץ מזה גם אם זה היה פעמים אז זה לא היה קורה פשוט הקוד לא היה תיקנתי אז |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|