|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
דרושות אוזניות - אוזניות למוזיקה שיתחברו למחשב תקציב : 200 ש"ח
אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ![]() עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מאריך בנוסף (כמו של JVC HAX570 אפשרות להיות יותר קצר ב7 ס"מ ככה) 2) בלי שטויות של גיימרים או משחקים 3) חנות בצפון (לא חובה) 4) אם אין חנות אז שיהיה אפשרות להזמין מהאינטרנט תודה לכם בברכה , תמיר אסרף. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הועבר, פעם הבאה אזהרה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353086
למרות שלי יש את הטכניקס 1200RPDH כפרה עליהן חח אם אתה קונה אוזניות אז לך על סנייזר.. במיוחד בתקציב הזה אתה תקבל את כל מה שחלמת עליו ויותר ![]() תברר בקילומבו אולי יש להם את הדגם הספציפי הזה
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה אני יכל למכור לך ממש חדשות שימטש של פעם אחת או פעמיים ואז הוצאתי אותן..
איסיקיו: 338516764
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אבל אני מעדיף אוזניות In ear שאני לא יראה כמו איזה PUNK ברחוב עם אוזניות קשת אבל אם האוזניות קשת יעלו על הIN EAR אז סבבות |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
IN EAR כואב באוזניים אחרי כמה זמן, מניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
טוב אז החלטתי 80% שאני הולך על ה
HD201 גם זולות גם אמינות וגם אפשר לקנות קרוב לבית אבל תמיד אפשר לקבל עוד הצעות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|