|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך עזרה עם פירמוט
אני עושה פירמוט יש לי כונן C וכונן D אני רוצה לפרמט רק את C כי עליו מותקן הווינדוס יש לי דיסק של ווינדוס אז איך אני מפרמט ?
וגם איזה דרייברים אני יצטרך להתקין יענו לכריטס רשת לכרטיס מסך וכך .. ![]() תודה לעוזרים, גיא ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה מכניס דיסקלט אתחול מחכה שיעלה ויכנס ל-DOS, זה יעשה זאת אוטומטית.
תדע שזה סיים כשיופיע לך A :\ משהו כזה, מסך שחור, שם תקליד קוד:
format c: אחרי זה תעשה ריסט ותוציא את הדיסקט ותכניס את הדיסק של הווינדוס ותן לו לעלות ותמשיך בהתקנה... את רוב הדרייברים הוא יזהה לבד.
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתה אותי אני רוצה לפרמט בעזרת הדיסק של הווינדוס וגם להתקין ווינדוס וגם איזה דרייברים אני צריך להתקין אחרי הפרמוט יענו למה לכרטיס מסך וזה..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בעזרת הדיסק תעשה ככה,
תחליף ב-BIOS (תלחץ DEL להיכנס אליו כשעולה המחשב) את ה-BOOT ל-CDRom ותלחץ F10 ותלחץ Y, הכנס את הדיסק לפני שעושה ריסט ותחכה לאחר הריסט שהוא יטען. עכשיו לאחר כמה תהליכים הוא יציג לך את המחיצות שיש לך ויתן לך אפשרויות, תסמן את C עם החיצים ותלחץ D במקלדת ותאשר אחרי זה את המחיקה. עכשיו כשיחזור לחלון של המחיצות תסמן את המקום שבו היה כונן C ותלחץ על המקש C ואז אנטר. עכשיו שוב תבחר את הכונן ותלחץ אנטר ותבחר Format... NTFS (Quick). וזהו ימשיך לך בהתקנה... אתה צריך להתקין דרייברים שמתאימים לחומרה שלך.
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם הוינדוס חוקי...
רוב הסיכויים שלא תזדקק לשום דרייבר. פשוט אחרי ההתקנה תריץ אפדייט והוא ימצא ויתקין לך את כל מה שמותקן לך. אם הוא לא חוקי לך לחנות וקנה חוקי ![]()
# 6 |
חבר מתקדם
|
הוא חוקי מהתכניון וכתוב עליו את הcd-key על הדיסק..אז אני לא יצטרך להתקין דרייברים?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
כמו בכל כלל יש יוצא מהכלל, למשל במחשב של חבר כשהתקנתי חלונות כרטיס הקול לא נתמך... אבל בייננו... מה הבעיה למצוא את אתר הבית של היצרן ולהוריד דרייבר? אם אתה מאיזור חיפה או הקריות ויש לך אפשרות לקפוץ אליי אתקין לך ואעדכן לך חינם. אם תזדקק לעזרה אחרי שהתקנת לבד תרים טלפון (בשעות סבירות 8 בבוקר עד 10 בלילה) בהצלחה.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
איך ידעתה שאני מהקריות :] ? בכל מקרה לא משנה פשוט שמע פעם קודמת התקנתי עם לא חוקי ואיכשהו הדרייברים נשארו קיצר אני יודע לפרמט אבל אני רק מפחד שכל הדרייברים ימחקו לי למרות שיש לי דיסק מקורי :S תגיד אם הם ימחקו אני יכול להביא לך את המפרט שלי ותביא לי תדרייברים שצריך?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
אם תצליח להכנס לרשת יהיה קל, אם לא תצליח יהיה קשה. ואני טוב כשאני מול המחשב... בטלפון קשה לי יותר. אני אשתדל כמה שניתן לעזור לך בכל דרך שתבחר, אבל מה הבעיה לקפוץ?... קפוץ עם אבא שלך אם אתה פוחד ![]()
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
פוחד
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|