|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
חושבים שאתם יכולים לנהל את פורום הצעות ובקשות שונות? הגעתם למקום הנכון!
צוות ההנהלה מחפש מנהל חדש לפורום 'הצעות ובקשות שונות', משתמש פעיל ללא אזהרות פעילות.
חושבים שאתם מתאימים? הגיבו באשכול זה בלבד וציינו: קורות חייכם, ומדוע אנו צריכים לבחור דווקא בכם ולא באחרים. שימו לב: אין לשלוח הודעה פרטית ו\או אימייל,מותר להגיב אך ורק באשכול הזה. אין להגיב סתם כך. במידה ותתעלמו מאזהרה זו, תקבלו אזהרה לא-ניתנת לערעור. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
שמי הוא דור ניזר, בן 14 מעפולה.
אני משחק כדורסל ומתכנת בזמני החופשי. אני חושב שמגיע לי לקבל את התפקיד מפני שאני בחור אחראי, מסודר, אני מאוד פעיל בפורום (כמה שעות), אין לי כמעט כלל וכלל שגיאות כתיב, גולש קבוע, עוזר להרבה פה בפורום, יודע את החוקים ומדווח כשצריך. איני יודע אם הוותק הוא חשוב פה או לא אך היני וותיק (נרשמתי בינואר הקודם). אני מקווה שתבחרו בי ![]() דור.
![]() Last edited by DorWD; 11-04-07 at 22:33.. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מציע עצמי לניהול פורום הצעות ובקשות שונות.
שמי פיני, בן 16.5, תלמיד י"א, מתכנת אתרים (להנאה ולא כמקצוע).
אני ותיק למדי בפורום הוסטס, ולאחרונה החלטתי לחזור לפעילות. מעולם לא עברתי על החוקים ואין לי אזהרות כלל. אני במחשב רוב שעות היום, וחלק ניכר מהזמן בפורום (לאו דווקא בפורום הזה, מאחר ואין לי עניין להציע עצמי / לקבל הצעה). העברית שלי מעולה ונדיר שאני טועה בשגיאות מקלדת. אני אחראי ומבין בניהול פורומים (בעלים של פורום עם 400-500 יחודיים ליום, מנהל שני פורומים בפורום תכנות וניהלתי בפורום תכנות ובניית אתרים באחד מהפורומים הגדולים ביותר לילדים ונוער. אם יש צורך אציין את שמות הפורומים). מקווה להיבחר ^^ פיני. * עריכה: שכחתי לציין שאני דתי, ולכן אני לא פעיל בשבתות (כניסת שבת עד מוצ"ש) ובחגים (כניסת החג עד מוצח"ג).
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com Last edited by Source; 11-04-07 at 22:05.. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שמי הוא תאי קאיש, בן 15.
גולש די קבוע בפורום הזה אפשר לומר. מעצב ומקים אתרים כשנתיים. אני מקדם אתרים ונמצא במיקומים טובים בתחרויות קידום שונות. למה אני צריך להבחר? אני מבלה הרבה מאוד שעות בפורום, קורא וכותב הודעות, עוזר ועונה לשאלות. ברשותך אני לא אענה לשאלה מדוע לא לבחור באחרים. לילה טוב, תאי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|