![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה על ראטורים
אממ יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר גם את השני לאינטרנט, הבנתי שאפשר עם ראוטר.
זה מה שהספקית שלי מציעה: TNN - SIEMENS SL2-141 או rotal rta 1025w על מה עדיף ללכת? או ששניהם לא משהו ועדיף לקנות לבד? תודה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תאמת? אני לא מבין בזה המון.. אבל המלצה שלי אל תילך על Aztech
אני משתמש כרגע בראוטר של TNN - Aztech 600EW, ואני דיי מאוכזב.. יש לי עוד מחשב שנמצא במרחק 6-7 (פלוס\מינוס) והאיכות קליטה היא רק 50 אחוז מהתדר (ז"א שיש לי 2.5 מגה, במחשב הראשי זה יוריד לי על 270 ק"ב - ובמחשב השני זה יוריד לי על 40-50 ק"ב) הייתי ממליץ לך לקבל דעה מאנשים מקצועיים חח |
![]() |
![]() |
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם זה רק 2 מחשבים ואתה לא מתכנן לחבר עוד מחשבים ברשת בזמן הקרוב חיבור כבל רשת עם כבל מוצלב יעשה את העבודה.
אתה צריך כרטיס רשת פנוי במחשב שמתחבר לאינטרנט וכרטיס במחשב השני. ואז כבל רשת באורך המתאים מוצלב... כרטיס רשת עולה גג 50 ש"ח כבל רשת עולה כ5 ש"ח למטר נצא מנקודת הנחה שאין לך כרטיס פנוי באף אחד מהמחשבים והמרחק ביינהם 10 מטר... יצא לך 100 ש"ח.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב תודה לכם.
היתי צריך אלחוטי כי זה בעיה עם חוט. בסוף נקנה משהו אחר, של netgear, נקווה לטוב. זה אפשרי דרך הרשת הזאת להעביר קבצים לא? יש אולי למישהו מדריך? תודה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני מעביר דרך שיתוף פשוט של תקיות וקבצים שאני רוצה להעביר..זאת לא ממש בעיה.
# 7 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
אחד שעובד איתי, קנה את http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9911
הוא לא מבין ממש במחשבים והצליח להתקין רשת ביתית ואינטרנט ללא בעיות. כבר חצי שנה והוא מאוד מרוצה מהמכשיר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|