|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() זה הדבר הכי מטומטם שיש פה זה לא נוח ולא יעיל הכי נוח לתת קישורים ולבקש כי בישביל זה יש את הפורום הזה מה זה הטימטום הזה של ההאשכול תפסיק להראות שכאילו זה עוזר זה סתם יוריד את הפעילות בפורום הזה וחבל זה רק הורס תבטל את זה ותאמין לי עוד הרבה אנשים חושבים כמוני זה לא נוח ולא יעיל הכי נוח לתת קישור ולהחליך למה שאני יתחיל לדבר עם אנשים בתוכנות מסרים ויחליך איתם זה טימטום....
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אבל למה לפתוח אשכול לגבי זה? אולי תשלח לו ה"פ?
חבר בקהילה
|
אני רוצה שהוא יראה שכולם בדעה הזאת כי זה ממש מעצבן שיוריד את זה כי הרבה אנשים יסכימו עם זה...
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מה שהוא מנסה לעשות הוא להראות שהוא משקיע בפורום זה טעות !!
החלפת הקישורים זה מה שעושה את הפורום לפעיל יותר וגורם ליותר משתמשים להכנס לפורום!! תבטלו את זה !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
כבר דיברתי איתך בפרטי על זה אבל אני אתן פה את התגובה שלי בעניין כמו ששלחתי לו:
הפורום הוא לא פורום להחלפת קישורים והחלפת קישורים אולי קשורה לקידום האתר אבל היא חלק קטן מקידום האתר(!) וזה מה שרוב "המקדמים" פה בפורום לא מבינים ועצם זה שכל האשכולות בפורום הם של החלפת קישורים מבלבל אנשים שרוצים לקדם את האתר. בנוסף לזאת אין סדר בפורום והפורום שאמור ללמד קידום ולעזור לא עוזר ורק נמצא שם כבמה להחלפת קישורים. ---- img-il: אם זה מה שמביא משתמשים לפורום אין טעם שיהיה פורום בכלל, יש מספיק אתרים להחלפת קישורים[רק תחפשו בגוגל "החלפת קישורים" ותמצאו הרבה אתרים להחליף איתם קישורים, הפורום הזה הוא על מנת לתת מענה לכל המקדמים המתחילים והמתקדמים שישתפרו ויוכלו לקדם את אתרים הכי הרבה שיוכלו. ---- אם למישהו יש שאלה בנושא שישלח אליי הודעה פרטית. נעול. הכומר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|