![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלת ביקורת.
חברה בטוחה?, אני רוצה לקנות משם VPS אבל אף אחד לא עונה, אם אני קונה, אני יקבל תמיכה טובה? נחמדות מיצד מנהלי החברה וכו'? תגיבו בבקשה. Last edited by Linux; 04-11-05 at 17:18.. |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
אם אף אחד לא עונה , איך אתה רוצה לקנות ? ![]() בכל אופן החברה לא מוכרת לי .. ואם לא עונים לך כבר כמה ימים או משהו בסגנון אז תוותר ואם כמה שעות תנסה ביום ראשון .. עריכה : אם התכוונת ל : מהיכרות עם המנהלים - חברה מעולה . Last edited by Extreme-Serv; 04-11-05 at 14:12.. |
|
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
אני משער,
מההכרה שלי עם אחד המנהלים, אכן מומלץ. ![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אישית ... אם לא עונים לי - לא היתי קונה .
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אם זאת נטו הוסט..
מומלץ ביותר!! לך על זה בעיינים עצמות.. תמיכה שווה זהב!! שרתים אפטים של 100% אחי נאי לא צוחק אני כבר חודשיים אצלהם..נפילה או ירידה אחת במהירות לא הייתה לי ![]()
חבר וותיק
|
הוא התכוון לNetHost
אחלה חברה |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מכיר אחלה חברה
nethost לא מכיר, אני חושב שהוא התבלבל |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולם.
אני מניח שהוא התכוון אלינו (), כי לא ידוע לי שיש חברה בשם nethost ושהם מספקים VPS. בכל אופן, צור עמי קשר. לקראת שעות הערב אני אהיה גם במחשב אוכל לדבר איתך. המשך יום נעים ושבת שלום, טל
חסום
|
אחלה חברה מומלץ.
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אחלה חברה במיוחד המנהל טל.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|