|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
tMp.co.il - העלאת תמונות, העלאת קבצים, V1.5
טוב הנה כמעט עלתה לה הגרסא המחודשת של tMp.co.il.
אשמח אם תחפשו באגים ותדווחו עליהם ![]() טוב אז מה חדש?
תאימות: כרגיל, הכי טוב נראה באופרה. מותאם לגרסא 9.2. אחר כך בא IE7 וFF2. *אין תמיכה בIE6, אלא אם לא אכפת לכם ממפגע וויזואלי. טוב כרגע אתם יכולים לנסות את המערכת, ולחפש באגים וכו, בעוד כמה שעות אני אאפס אותה והיא תעלה רשמית. תודה |קורץ| אני אנצל במה בזאת, מי שרוצה להחליף לינקים, שלחו מייל לwait@tmp.co.il. מינימום פר3. לאתר לפני הירידה לשידרוגים היה פר4, כרגע יש לו פר3. Last edited by mlnn; 01-05-07 at 13:54.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יפה מאוד!
אהבתי את מה שעשית שם ![]() דבר איתי על החלפת קישורים ![]()
# 3 |
חבר מתקדם
|
אחלה אתר!
רק חבל שהוצאתם את המצגת ב פלאש שאילן עשה, בהתחלה שהלוגו שלכם נטען כזה וזז. משו תותחי, שיהיה בהצלחה!
# 4 |
חבר מתקדם
|
הלו הלוווו תחזיר תעיצוב הישן P:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מרשים מאוד
אולי זה טעות שאני עשיתי אבל כשאני מנסה להשתמש באפשרות של טסקסט משתנה [GD] זה לא עובד וכאילו רק התמונה עולה בלי שום שינוי.. כנראה לא עשיתי משהו נכון בכל מקרה נראה אחלה |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה כולם, אשמח לעוד תגובות
![]() אכן, העיצוב הישן הוחלף ונוקה, אנסה להקים אתר זיכרון לכבודו ![]() EpsilonTal, מתישהו בקרוב אני אסיים לכתוב את כל השאלות הנפוצות ויהיו שם הסברים איך להשתמש בכל אפשרויות האתר. אני מניח שלא הצלחת מכיוון שניסית להעלות תמונה שהיא לא JPG או PNG. כל שאר הפורמטים אסורים ל"עריכה" ולכן לא ניתן לכתוב עליהם.. [או להקטין אותם..]. Last edited by mlnn; 01-05-07 at 15:59.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
האתר איטי מאוד מאוד
העיצוב והמערכת בסדר גמור בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
בהצלחה.
(עשיתי לך כמה תיקוני שגיאות כתיב בהודעה) |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות שנכנסת בזמן שהעלתי קבצים או משהו... מה שכן, מאוד מאוד איטי זה לא |קורץ|
Kel, תודה. בקשר לתיקוני שגיאות הכתיב, עדיף היית מצטט שהיתי יודע לעתיד ![]() עריכה: אני רואה שתיקנת את כעט ל"כע." חח, הכוונה היתה כעט, כאילו מעכשיו... ![]() Last edited by mlnn; 01-05-07 at 17:30.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|