|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
DFX-Hosting, נחשו ;)
ביקורת טובה על DFX.co.il.
אני הזמנתי דומיין מימנו (לא בדיוק אני), ואני לא לקוח שלו. בכל מקרה, מרגע שהוספתי אותו, הוא התייחס אלי ממש יפה. ביקש מימני פרטים, רשם אותי ללוח ניהול, ותוך 40 דקות מאז, הדומיין היה מוכן (אני רציני). נרי בן אדם טוב, מתייחס אל הלקוחות כמו חברים שלו, בן אדם פשוט זהב. את השרתים שלו אני לא מכיר, אבל אני ממליץ לקנות מימנו, בגלל השירות. שמעתי שהשרתים שלו מצויינים. ובכלל, הוא שרת יעודי, ו AMD זה שרת שלא יאכזב. אני ממליץ בחום! לא סתם חברה. אם אתם רוצים להקים אתר יציב, קנו מנרי! Last edited by RayZ; 03-11-05 at 21:32.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד, בהצלחה
מתאורר / יצא בחוץ
|
מעניין מאיפה הוא קונה .....כל כך מהיר
פשש כל הכבוד לספק התותח |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ועוד הוא קליינט שלך....איזה יחס.. אתה יודע שהוא גם דיבר על היחס של נרי.. ללמוד לפרגן לא יזיק..=\ בקיצור כל הכבוד לDFX ממש התקדמתם חח אני זוכר אותכם עוד שפתחתם=\
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח PassiOn אל דבר על מה שאתה לא יודע .....
אני ונרי חברים טובים והוא יודע על מה אני מדבר (זה משהו בנינו) אז אל תשגע ת'שכל חחח ונרי ידוע ביחס הטוב שלו ללקוחות ובשרת שלו ואת כל מה שהוא משקיע בחברה שלו , בנאדם זהב שהחברה שלו תצליח 100 אחוז |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
טוב אם אתה אומר..
אבל סה"כ בינן ונרי זה משו אחד.. אבל מבחוץ אתה נראה ממש שחצן..=\
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה הקשר שחצן ? חחחח בונה בנאדם אתה קרוע על כל הראש....
|
![]() |
# 8 |
תרם רבות להוסטס
|
אוי נו, יצא לי 2 אשכולות.. בגלל מקודם, השרת זחל..
טוב, מנהלים.. לחבר ![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אם שאלתם פעם בקשר לספק שלי זה גלעד אני חייב לו הכול הוא זה שהציל אותי מספר פעמים
רק שהוא לא יחשוב שאני מתחנף זה מה שחסר לי עכשיו חחחח חברת בסט סרב מי שלא יודע.. ותודה לכולם בקשר לתגובות! וכן אני ובן חברים טובים ואני יודע למה הוא התכוון אני לא נפגע פשוט הוא התכוון לספק כלומר גלעד וגם עכשיו הוא על גלעד גם כן. ובקשר לדומיין כן אני קונה מימנו לי עדיין אין 18 וההורים שלי לא מסכימים שאני יקנה בכרטיס שלהם ולבן כן מרשים אז אני מנצל את זה חחח צוחק
![]() אתר החברה: http://www.dfx.co.il נרי ריכטר: מנהל החברה מספר פלאפון: 0547506302 אי.סי.קיו: 478459984 דוא"ל: neri@dfx.co.il Last edited by DFX-Hosting; 03-11-05 at 21:39.. |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בדיוק
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|