|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דחוף הצעה לריסיילר לאתרים כבדים
אני מראש אומר..
מי שלא יכול להחזיק אתר גדול כמו שלי שלא יכתוב פה הצעה. אני מבקש הצעות פה בלבד! אני חייב ריסיילר בנפח של 5G בערך 1TB תעבורה חובה כל השאר ללא הגבלה DA אני מפקיד כסף ביום שני בלאומי\פועלים ואני מעוניין לקבל את החשבון עוד היום או מחר. אני אומר את זה דחוף בגלל שסגרתי כבר עם בסטפוינט, העברתי אליו את האתר ופתאום הוא השעה לי את החשבון בטענה שהאתר שלי תופס לו יותר מידי, אז אנא, אני מבקש רק חברות שבאמת יכולות להחזיק אתר כמו שלי. הצעות פה ואם יש משהו אטרקטיבי אז אייסיקיו - 227726000 אני יהיה היום זמין הרבה עקב הבעיה הזאת עם האתר אז צרו קשר בבקשה! שבת שלום
חבר בקהילה
|
תצין את העובדה שמסד של אתר אחד שוקל 180MB והאתר הזה בלבד גורם לעומס ממשי על השרת כולו.
שאר האתרים עובדים בסדר גמור ללא האתר הזה. זה סעיף מאוד חשוב שלא ציינת אותו תחילה. דרך אגב אשמח אם תוכל לציין לכל העסקים שאתה מנסה לשלם בכרטיסי אשראי שונים אשר הם לא ממש שלך ויש לך עשרות כרטיסים ללא תעודת זהות תחת כיסוי שהם של בני דודים שלך וכו'. עד שהבנתי שמשהו טמועה פה אמרתי לך שאני לא מוכן לקחת את הסיכון ולקבל ממך תשלום בכרטיס אשראי. בהצלחה גיל.
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלוי מה האתר שלך צריך..
כמה גודל מסד וכו' הצעה מ WhiteScreen כי הכול מתחיל מדף לבן! רייסלר בינוני: - 5000 מגה איחסון(5 גיגה). - 570 גיגה תעבורה. - חשבונות: * Ftp,MySql,SubDomains ללא הגבלה. * מגה פר מסד 100. ~ מחיר חודשי: 70 ש"ח. ~ מחיר 3 חודשי: 200 ש"ח. ~ מחיר חצי שנתי: 380 ש"ח. ~ מחיר שנתי: 730 ש"ח. אפשרויות תשלום: ~ העברה/הפקדה בנקאית לבנק הפועלים/לאומי. ~ מזומן במזמן. ~ דואר רשום. מפרט השרת: מעבד: Duel Xeon 3.2 . חווה: 017 . חיבור: 100Mbit . דיסק קשיח: 80Giga . זיכרון פנימי: 2Giga ram DDR2 . יצירת קשר: ~ פלאפון: 0544713781 מ 12 בצהוריים עד 8 בערב. ~ אייסיקיו: 413121617 . ~ מסנג'ר: KillerLav@walla.co.il . עסק רשום אשר מספק קבלות. האתר בשיפוצים. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
ציינתי שהאתר גדול.....
חוץ מיזה, בקשר לכרטיסים - קניתי איתם דומיינים והם עובדים מצויין בלי בעיות כבר יותר משנה... שלא נדבר על זה שלא הצלחתי להעביר אותם דרך הטופס שלך אז הבאתי לך אותם... הכרטיס העיקרי שאני משתמש בו הוא של דוד שלי, שאני מתחזק לו את האתרים בחו"ל ולכן אני קונה איתו את כל הדברים הנחוצים שאחד מהם הוא בעצם האחסון עצמו, כי לי הכי נוח לעשות את זה בארץ. לאחר שלמר זאב הייתה בעיה עם הכרטיס הזה, הלכתי לאימא שלי וביקשתי ממנה את הכרטיס שלה... ומה? גם הוא לא עבר... בדיוק שעתיים אחרי שהעברתי איתו 60 שקל במקדונלדס בישראל, אז אני טמוע? אני לא יודע... ושוב פעם האתר שלי הוא גדול שמצריך שרת חזק
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני למדתי את שלי ואתה את שלך. שיהיא לך בהצלחה בהמשך הדרך |קורץ| . שבוע מצוין. נ.ב: אתה התאכסנת במשך בערך שבוע על שרת דואל קור משובח ביותר ! ללא שום בעיות עד שהאתר הזה הופעל נוצרו הבעיות והעומסים וזה מפני שהמסד נתונים גדול יחסית וכמו כן מלא וצורך במשאבים רבים לכן כמו שאמרתי לך תוכל להשכיר שרת שזה אנחנו לא מספקים ( יש לך את LOM.CO.IL ) לאתר בסדר גודל כזה תצטרך אך ורק שרת ומתחזק מוכשר ששמעתי רק על יאיר שמתחזק את FXP שהאתר שלהם רץ בצורה מעולה. אז שוב שיהיא רק בהצלחה
![]() Last edited by BestPoint; 11-05-07 at 21:55.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אני גם לא בריב איתך אה דרך אגב: http://www.bestpoint.co.il/terms.php מזכיר לך משהו? ביצעת את ההזמנה דרך טופס ההזמנות וטופס עצמו יש תקנון שאתה מחויב לקרא אותו ובתקנון מצוין בבירור ענין אשר נוגע למסדי נתונים אשר משקלם הוא 100MB . אני בכלל לא ידעתי שאתה מעלה מסד כזה רק לאחר שפנית אלי בטענה שהאתר ספציפי עובד לאט ואמרתי לך שזה בבירור ואחרי בדיקה ראינו שיש מסד גדול ( 180MB ) ... כל התגובות שלי נובעות אך ורק מפני שאני מעונין לתאר את השם של בסטפוינט באשכול מפני שצוין על ידי מר גיל ללא שום סיבה והסבר מדויק למה כל זה קרה לכן כל גולש תמים יכול לפרש את הענין בצורה שונה לכן אנו מעונינים לתת דיו וחשבון מה שקרה ואיך זה קרה וכיצד פעלנו ! ( מיועד למנהלים במידה ויחליטו למחוק את התגובות ... במידה וכן אנא טפלו בענין של היזכרו בסטפוינט בגוף הנושא של השרשור הנ"ל. )
![]() Last edited by BestPoint; 11-05-07 at 22:08.. |
|
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
טרה תעבורה?
אתה צריך שרת, כל מי שמציע לך משהו פחות מזה..פשוט מטעה אותך. |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אני החזקתי מסדים הרבה מעל הגודל שצויין פה, בלא כל בעיה. לגבי התעבורה, אני לא מאמין שהוא באמת צורך כל כך הרבה...הבנתי שיש די הרבה כניסות אבל לפי מה שהבנתי ממנו לגבי האתר במידה ולא מורידים מהשרת קבצים פרט מכניסה לאתר, אני לא רואה כיסוי של טרה תעבורה. המשך יום נעים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|